Acasă Stiri Sponsor tare la Pucioasa? "Bugetul echipei va fi de 400.000 de euro,...

Sponsor tare la Pucioasa? “Bugetul echipei va fi de 400.000 de euro, iar salariile vor fi de 2500 de lei”

FC Pucioasa a avut un tur mutumitor de campionat in C3, terminand pe locul 7. Mutata cu bagaje in vara de la Aninoasa, echipa antrenata de Cristi Balasa a gasit sprijin financiar la Pucioasa. In aceasta iarna, echipa de sub Patrana ar putea da lovitura, un puternic sponsor urmand sa se alature “bombonarilor”.

“Este foarte posibil ca un puternic sponsor sa se alature echipei din retur. Este vorba de o suma foarte consistenta, spre 400.000 de euro. Se doreste chiar promovarea in Liga a 2-a. Daca nu in sezonul acesta, in sezonul urmator obiectivul va fi promovarea. Salariile vor creste semnificativ. Jucatorii vor avea salarii de 2500 de lei, acestia urmand sa nu mai lucreze, cum este in prezent, si sa faca antrenamente zilnice”, au transmis sursele noastre.

Pleaca Nedelea si vine “Furca” Constantin?

Imbunatatirea semnificativa a situatiei financiare ar face ca echipa lui Cristi Balasa sa fie intarita cu mai multi jucatori valorosi in pauza de iarna, unul dintre ei fiind “Furca” Constantin, jucator legitimat in prezent la Gloria Cornesti, liderul Ligii a 4-a. In schimb, l-ar putea pierde pe Adrian Nedelea, care este pe picior de plecare de la echipa.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments