Minifotbal. Young Boys Targoviste, lider neinvins in campionat

0
1415

S-a tras cortina peste Superliga Bergenbier, in Campionatul Judetean de minifotbal. Lider neinvins si in acest an este Young Boys Targoviste, echipa care a reusit eventul in sezonul trecut. Echipa lui Daniel Balasa a avut un parcurs perfect, avand numai victorii in cele 12 etape disputate (9 in tur + 3 in retur). Golaverajul este unul impresionant, 68 marcate si numai 8 primite, o medie de 5 goluri marcate pe meci. Desi echipa a suferit mici modificari fata de sezonul trecut, Young Boys un parcurs perfect, mai bun decat in sezonul trecut.

„Fata de sezonul trecut, am ramas fara cativa jucatori importanti, dar acest lucru nu s-a cunoscut in evolutia noastra. Nucleul de baza a ramas acelasi, plus ca echipa a fost intarita cu cativa jucatori de valoare. Putem spune ca acum se vad roadele muncii noastre de anul trecut. Echipa este omogena, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Am dominat campionatul de la un capat la altul si suntem meritat pe primul loc in clasament”, ne-a transmis Daniel Balasa, patronul-jucator de la Young Boys Targoviste.

Echipa targovisteana va participa in luna aprile, la Ramnicu Valcea,  la un puternic turneu amical organizat de Federatia Romana de Minifotbal, unul pregatitor inaintea disputarii Campionatului Regional, turneu care va avea loc intre 9-15 iunie. In cazul in care echipa lui Daniel Balasa se va califica in primele 4 echipe, va obtine calificarea la Campionatul National de Minifotbal.

 

121