AcasăStiriYoung Boys Targoviste participa la Turneul Final, editia 2018!

Young Boys Targoviste participa la Turneul Final, editia 2018!

Campioana judetului si castigatoarea Cupei Romaniei la minifotbal, Young Boys Targoviste, partiicipa, de astazi, la Turneul Final de la Alba Iulia. Echipa lui Daniel Balasa a avut o comportare foarte buna la Turneul Regional, unde s-a clasat pe un onorant loc 3, calificandu-se la Turneul Final.

La competitie participa 20 de formatii, printre echipele participante numarandu-se si doua echipe dambovitene: Yong Boys Targoviste si TIVV All Stars. Echipa lui Daniel Balasa a fost repartizata in grupa B, din care fac parte 5 echipe: Dream Team Tg. Jiu, Young Boys Targoviste, Autovip Simleul Silvaniei, Festiv Bucium Piatra Neamt si MAV Timisoara.

Young Boys va debuta maine, de la ora 10.00, cand va intalni pe Dream Team Targu Jiu. In meciul al doilea Young Boys va intalni pe Autovip Simleul Silvaniei, de la ora 14.00, meci care se va juca tot vineri, pentru ca Young Boys sa intalneasca, de la ora 19.00, pe Festiv Bucium Piatra Neamt. Ultimul meci se va juca sambata, de la ora 10.00, cu MAV Timisoara. Sa speram ca cele doua echipe dambovitene vor avea o comportare cat mai buna si se vor calfica in fazele superioare ale competitiei. Bafta!

91
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments