AcasăStiriIonel Pitaru il ataca dur pe Popa Dorel. ”Decizia luata de Popa...

Ionel Pitaru il ataca dur pe Popa Dorel. ”Decizia luata de Popa in privinta arbitrului exclus este nula de drept. Poate sa raspunda in instanta pentru decizia pe care a luat-o”

Decizia Comisiei de Disciplina a arbitrilor de luni, in care un arbitru dambovitean a fost exclus din arbitraj, a provocat reactii in lumea arbitrajului dambovitean, dar si in randul mebrilor AJF Dambovita. Ionel Pitaru, fosta glorie targovisteana din anii 80, contesta dur decizia luata de comisia condusa de Popa Dorel, pe care o considera nula de drept.

”Popa Dorel nu are nicio functie in CJA Dambovita. Comisia lui nu a fost validata de Comitetul Executiv si nu are dreptul sa judece nimic. Este o comisie ilegala si  nu ii poate judeca pe arbitri. Hotararea luata de el este ilegala si este nula de drept. Dorel Popa poate sa raspunda in instanta pentru hotarrea pe care a luat-o. El nu si-a dat seama ce a facut. Si-a insusit o calitate pe care nu o are. Ce a facut el se incadreaza la uzurparea de calităţi oficiale, in acceptiunea Codului Penal”, a transmis Ionel Pitaru, membru marcat in Comitetul Executiv. Practic, ”fluierasul” a fost exclus de… nimeni. Este ca si cum site-ul nostru l-a exclus din arbitraj pe arbitrul respectiv.

”Ioan Ducu a Compromis arbitrajul dambovitean”

Ionel Pitaru a contestat si fosta CJA Dambovita, comisie condusa timp de o luna de Ioan Ducu. Fostul fotablist al CS-ului de pe vremuri spune ca Ducu nu a fost autorizat sa isi faca o comisie, ci doar sa faca delegarile pe final de campionat. ”Ioan Ducu a fost numit sa organizeze cat de cat activitatea arbitrilor pe finalul de campionat. El nu a fost autorizat de Comitetul Executiv sa isi faca o comisie. El a fost numit doar sa delege arbitri la meciuri. El nu avea voie sa isi faca comisie sau sa numeasca un sef la Comisia de Disciplina a arbitrilor. Ioan Ducu a compromis arbitrajul dambovitean”, ne-a declarat Ionel Pitaru.

In acest moment nu exista un sef al arbitrilor, iar in acesta saptamana nu va avea loc niciun Comitet Executiv, din ce informatii avem noi. Pana la numirea unui nou presedinte al CJA Dambovita de catre Comitetul Executiv, arbitrajul dambovitean ramane in aer.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments