AcasăStiriViitorul Burduca, noul lider din Onoare Vest. ”Bordo” a invins in derbyul...

Viitorul Burduca, noul lider din Onoare Vest. ”Bordo” a invins in derbyul etapei pe Flacara Valea Mare

Derbyul etapei in Onoare Vest s-a jucat la Straosti, unde Viitorul Burduca a intalnit pe Flacara Valea Mare, liderul seriei. Partida a fost una peste media campionatului, cele doua echipe aratand ca nu degeaba sunt cele mai bune din serie.

Valea Mare a inceput mai bine, a avut 2-0 pe tabela si se parea ca va obtine o victorie facila. Scorul de 2-0 este considerat cel mai periculos scor in fotbal, nu de putine ori, acest avantaj fiind intors de catre echipa adversa.

Si de aceasta data acest avantaj a fost intors pe tabela, ultimele 20 de minute fiind dramatice. Valea Mare are penalty la 2-0, dar rateaza! Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, echipa din Burduca se trezeste din pumni si marcheaza de 3 ori, obtinand o victorie incredibila.

Trei puncte mari pentru ”Bordo”, care urca pe locul intai dupa victoria de ieri, cu 27 de puncte, cu unul peste Valea Mare. Cum Viitorul are si un meci mai putin disputat, echipa din Burduca se poate distanta chiar la 4 puncte de principala sa urmaritoare.

Alatauri de cele doua echipe, sta la panda Flacara Zavoiu, dar credem ca lupta pentru promovare se va da intre Burduca si Valea Mare. Etapa viitoare, echipa din Burduca se va deplasa la Tomsani, iar Valea Mare va juca acasa, cu Dinamo Odaia Turcului.

100
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments