Acasă Stiri Tur modest pentru PAS Pucioasa

Tur modest pentru PAS Pucioasa

pucioasaContinuam analiza noastra din Liga a 4-a cu PAS Pucioasa. Echipa antrenata de Cristi Duta a avut un tur modest de campionat, clasandu-se la finalul turului pe locul 14 in primul esalon dambovitean. Pana nu demult echipa din Pucioasa evolua in Liga a 3-a, acum zbtandu-se in zona nisipurilor miscatoare.

-15 are PAS Pucioasa la adevar dupa finalul turului, unul destul de apasator. Echipa antrenata de Cristi Duta se afla la numai un singur de punct de Unirea Cobia, prima echipa sub linie.

Echipa din Pucioasa nu se afla la primul campionat slab, in ultimele sezoane aflandu-se in zona retrogradarii.  Daca in trecut orasul Pucioasa se putea lauda chiar cu o echipa liga a 3-a (Viitorul Pucioasa), acum PAS-ul se afla doar in Liga a 4-a.

PAS-ul a acumulat puncte pretioase in deplasare la Produlesti, Moroeni sau Petrolul, dar a si pierdut puncte pe teren propriu cu Sageata Catunu, Flacara Moreni sau FC Aninoasa.

Returul care va incepe in martie se anunta foarte dificil pentru echipa din Puciosa, dar oficialii echipei spera ca PAS-ul sa faca un retur bun si sa nu aibe probleme cu retrogradarea.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments