Acasă Stiri Luceafărul Dragomirești și-a pierdut din strălucire!

Luceafărul Dragomirești și-a pierdut din strălucire!

hhhhhhLocul 13 la finalul turului Ligii a IV-a este ocupat de Luceafărul Dragomirești, inimoasă echipă condusă de nea Stelu nemai fiind însă în forma fantastică arătată sezonul trecut. Mite & co. au adunat 16 puncte în cele 17 etape scurs până acum, fiind astfel deasupra zonei retrogradării dar cu serioase emoții pentru turul ce o să vină. Echipa a adunat doar 5 victorii și un rezultat de egalitate, fiind învinsă în celelalte 11 partide.

Pentru Dragomirești sunt foarte importante victoriile obținute în fața contracandidatelor la retrogradare (Mătăsaru, Cobia sau Urziceanca). În fața echipelor mai cu pretenții, ”roșii” nu au impresionat, pierzând majoritatea jocurilor. De amintit este victoria de acasă în fața Petrolului Târgoviște.

Luceafărul arătă binișor la golaveraj, acolo unde a marcat de 34 de ori (unul dintre cele mai bune atacuri ale părții inferioare a clasamentului), dar a primit 52 de goluri, multe pentru a putea ocupa un loc mai sus.

Debutul returului aduce la Dragomirești Progresul Mătăsaru, o înfruntare de 6 puncte probabil în care gazdele sunt condamnate la victorie. Băieții lui Mihai Radu trebuie să facă totul pentru a rămâne în primul eșalon fotbalistic județean, lucru ce pare să fie posibil datorită faptului că Mite Constantin o sa continue alături de Luceafărul.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments