AcasăStiriSe pregateste schimbarea lui Tudor? Ciprian Prisacaru il ataca pe boss-ul de...

Se pregateste schimbarea lui Tudor? Ciprian Prisacaru il ataca pe boss-ul de la AJF Dambovita. ”Tudor isi bate joc de orice si de oricine. Este total depasit de tot ce se intampla”

S-a incheiat inca un sezon din fotbalul dambovitean, un fotbal macinat de scandaluri si batai. Atacurile asupra lui Emilut Tudor se intetesc pe zi ce trece, tot mai multe echipe din fotbalul dambovitean fiind nemultumite de forul condus de Emilut Tudor, seful de-o viata de la AJF Dambovita. S-a vorbit de o schimbare a lui Tudor, de o noua Adunare Generala, in care nea Emil sa fie debarcat. Sunt necesare 35 de semnaturi pentru convocarea Adunarii Generale, semnaturi care se pot strange lejer, echipele nemultumite depsind lejer acest numar. Ultimul care a iesit sa il atace pe Tudor este presedintele de la CSM Targoviste, Ciprian Prisacaru.

Presedintele AJF Dambovita, cel poreclit “dom’ profesor”, ignora si incalca orice principii. Isi bate joc de orice si de oricine, habar nu are ce se intampla in fotbalul pe care il “conduce” si este total depasit de tot ce se intampla. Sper ca cei care au votat programul “internet la puterea a cincea ?” sa isi revina. Curand va trebui sa ducem fotbalul judetean acolo unde merita. Sa dam respect celor care fac eforturi, sa respectam principii si sa sprijinim o dezvoltare corecta si constructiva a competitiei judetene. Acesti oameni merita mai mult sprijin si respect. Gata cu amatorismul, gata cu acesti ignoranti. In afara de Pitaru si Nistor, nimeni nu munceste acolo. Nu vom lasa lucrurile asa, pregatiti-va de surpize, ignorantilor, nu lasam captiv fotbalul in mainile voastre!”, a postat Ciprian Prisacru pe o retea de socializare.

Se anunta o vara fierbinte in fotbalul dambovitean, in care se vor petrece multe. Un grup de initiativa lucreaza la strangerea de semnaturi pentru debarcarea lui Tudor, tot mai multe echipe dorind schimbarea lui Emilut Tudor din functia de sef al AJF Dambovita.

116
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments