AcasăStiriINCREDIBIL! Razbunare crunta a lui Ioan Ducu! Dupa ce l-a infruntat pe...

INCREDIBIL! Razbunare crunta a lui Ioan Ducu! Dupa ce l-a infruntat pe fostul presedinte al CJA Dambovita, un ”fluieras” dambovitean a fost EXCLUS din arbitraj!

Ioan Ducu, fostul presedinte interimar fara studiisuperioare al CJA Dambovita, s-a despartit cu scandal de sefia arbitrilor damboviteni. Ce s-a gandit Ducu inainte sa plece de la sefia CJA Dambovita? Sa… excluda un arbitru, asta ca sa sa se stie de el! In urma cu ceva vreme, fotbaljudetean.info a prezentat un filmulet, in care Ducu era infruntat la sedinta arbitrilor de un fluieras dambovitean. Fluierasul, Remus Birdes, ii reprosa lui Ducu ca nu este delegat la Liga a 4-a. Protestul ”fluierasului” dambovitean era indreptatit, Ducu delegand mai multi arbitri fara a avea categoria 1 la Liga a 4-a, iar altii, desi aveau categoria 1, nu erau delegati.

Ce s-a gandit Ducu, chiar inainte sa predea sefia arbitrilor? Hai sa il exclud pe fluieras, ca sa il invat minte! L-a chemat la Comisia de Disciplina prezidata de Dorel Popa, iar acesta l-a…excutat! Intrunita luni, la AJF Dambovita, Comisia de Disciplina l-a EXCLUS pe fluieras, aplicandu-i pedeapsa maxima! Domnule Popa, ce a patit Ducu daca nu a respectat regulamentul? Nimic! Un alt fluieras, Andrei Delureanu, a scapat…ieftin, alegandu-se cu o suspendare de 6 etape, pe motiv ca… ar divulga informatii presei!

Domnul Popa, hotararea luata de Comisia de Disciplina a CJA Dambovita, nu este corecta. ESTE NULA!!! Fosta CJA Dambovita prezidata de Ducu, nu a fost validata de Comitetul Executiv al AJF si nu poate lua nicio hotarare!

Daca am fi in locul fluierasului exclus, am contesta hotararea. Mai mult, i-am fi actionat in instanta, unde am avea toate sansele de castig.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments