AcasăStiriScandal la Racari. Marius Zidaroiu a fost batut de mai multi jucatori...

Scandal la Racari. Marius Zidaroiu a fost batut de mai multi jucatori ai gazdelor. A fost nevoie de interventia ambulantei

Scene socante ieri la Racari, unde Unirea a intalnit pe Unirea Bucsani. Nu scorul a fost important, 2-0 pentru echipa din Bucsani, ci evenimentele incredibile petrecute dupa finalul jocului. Dupa terminarea partidei, mai multi jucatori ai gazdelor au sarit sa il loveasca pe Marius Zidaroiu, acesta fiind lovit cu picioarele in cap. Zidaroiu a fost salvat cu greu de Daniel Micu, un oficial la gazdelor, de potopul loviturilor aplicate de jucatorii gazdelor. Loviturile au fost atat de puternice, incat a fost nevoie de interventia ambulantei, Marius Zidaroiu fiind dus cu salvarea la spital! Centralul Marius Oncescu a acordat nu mai putin de 4 cartonase rosii, trei la gazde, iar unul la oaspeti. Ceva incidente au fost si la meciul cu Unirea Ungureni, dar acestea nu au degenerat, incidentele de ieri fiind mult mai grave. In semn de protest, conducerea clubului din Bucsani a anuntat ca nu se va mai prezenta niciodata la Racari!

Un jucator al gazdelor ne-a declarat ca Ziadroiu a provocat in timpul jocului un jucator al gazdelor, insultandu-l, iar dupa joc, mai multi jucatori ai gazdelor nu au ramas datori. Dupa scandalul de la Colacu, https://fotbaljudetean.info/incredibil-ninja-la-colacu-flutura-sabia-cum-o-flutura-mihai-viteazul-pe-vremuri/,  in care un spectator de la Colacu a intrat sa il taie cu sabia pe un jucator de la Slobozia Moara, un alt incident regretabil se intampla in orasul Racari. Primarul Marius Caraveteanu a luat atitudine, declarand ca se poate merge pana la ssuspendarea activitatii echipei!.

”In ciuda eforturilor pe care le face administratia locala sa mentina vie activitatea sportiva la nivelul orasului avem de a face cu gesturi inadmisibile in societate, cu atat mai mult in viața sportiva! Nimic nu justifica gestul unor jucatori de la echipa Unirea Racari, la finalul disputei cu Unirea Bucsani. Sper ca acestia sa nu mai calce vreodată pe un teren de fotbal! Regret enorm incidentul, rog echipa Unirea Bucsani sa primeasca scuzele mele si ii doresc multa sanatate jucătorului implicat in incident! Din punctul meu de vedere jucătorii echipei Unirea Racari implicați nu mai au ce cauta la echipa! Pentru totdeauna! Ma gândesc foarte serios și la suspendarea activității echipei! Ce sa cauți intr-un eșalon superior dacă nu stii sa pierzi!? In același timp ma gândesc și la faptul ca nu trebuie pedepsita echipa toată din cauza unor uscături!”, a scris primarul Marius Caraveteanu pe facebook.

Unirea Racari – Unirea Bucsani 0-2Momente terifiante la nou promovata Unirea Racari.Sange si groaza! La finalul meciului mai multi jucatori de la campioana din liga a V-a au lovit miseleste jucatori de la Unirea Bucsani, in special pe Marius Zidaroiu.Din pacate capitanul nostru a fost luat de catre ambulanta si dus la spital cu rani serioase la cap si coaste.In semn de protest, Unirea Bucsani nu va mai juca niciodata la Racari!Se pare ca aceasta echipa nu e capabila sa piarda!! Pe aceasta cale fac apel la conducerea AJF sa ia masuri drastice, poate chiar excluderea din campionat.Arbitrii prezenti la meci au fost socati cand au vazut ce sa intampla la Racari Nu asa se prezinta o echipa nou promovata! Rusine Unirea Racari!

Publicată de Unirea Bucsani pe Miercuri, 13 iunie 2018

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments