AcasăStiriINCREDIBIL! Ninja la Colacu! "Flutura sabia cum o flutura Mihai Viteazul pe...

INCREDIBIL! Ninja la Colacu! „Flutura sabia cum o flutura Mihai Viteazul pe vremuri”

Scene incredibile petrecute ieri la Colacu. Un banal meci de fotbal, Steagu Rosu Colacu-Unirea Slobozia Moara, meci din Onoare Sud, se putea transforma intr-o tragedie. Desi pana acum nu au mai fost incidente la Colacu, Steagul Rosu fiind recunoscuta ca o echipa cuminte, de aceasta data, spectatorii de la Colacu si-au dat in petec. In minutul 89 al jocului, un spectator de la Colacu, a intrat sa il taie cu sabia pe un jucator de la Slobozia, care s-a refugiat in masina. Ce a urmat a fost un adevarat macel.

„Totul a plecat de la un gol anulat de arbitru gazdelor. Capitanul gazdelor i-a dat un pumn unui jucator de la Slobozia, dar tot el s-a aruncat pe jos, spunand ca el a fost lovit. S-a iscat o bataie generala, cu pumni si picioare, cum am vazut numai in filme. Doi jucatori de la Colacu au impartit pumni si picioare la toata lumea, practic batea pe cine prindea. Cel mai rau a fost lovit un jucator mai mic de la Slobozia. A intrat pe teren un spectator de la Slobozia sa il scape, ca i se facuse mila de el. Jucatorul de la Slobozia care era batut cu pumnii si picioarele a fugit de pe teren ca sa scape, refugiindu-se in masina. Un alt spectator, de la Colacu, s-a dus in masina si a luat o sabie, ca sa il taie pe jucatorul oaspetilor. Dupa ce a luat sabia, spectatorul de la Colacu flutura sabia precum Mihai Viteazul pe vremuri. A dat cu sabia in geamurile laterale ale masinii, care s-au spart. Nu stiu sigur daca l-a atins cu sabia sau s-a taiat in geamurile de la masina, dar jucatorul de la Slobozia era taiat. A bagat sabia dupa el ca sa il taie, dar nu stiu daca l-a atins, nu am vazut. Eu am vazut doar cum a dat cu sabia in geamuri, precum si faptul ca a dat cu sabia spre el. Am vazut cum a dat cu sabia de multe ori spre el. Un om de la ei a vrut sa ii ia sabia din mana, dar s-a taiat el la mana. Dupa aceea, spectatorul de la Slobozia care intrase sa il scape pe jucatorul de la oaspeti, a fost batut crunt de trei jucatori de la Colacu, lasandu-l lat. Nu am vazut in viata mea asa ceva. Arbitrul nu a mai apucat sa fluiere finalul jocului, refugiindu-se in cabina”, ne-a transmis un martor de la fata locului.

Incidentele foarte grave de la Colacu vor fi judecate in sedinta de joi a CCD, unde se va judeca un alt caz cu incidente grave: Vointa Pietrosita-Flacara Suta Seaca.

 

100
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments