Acasă Stiri PCM Ungureni a cedat locul din Liga a 4-a. Urban Titu va...

PCM Ungureni a cedat locul din Liga a 4-a. Urban Titu va juca in primul esalon dambovitean

Telenovela Urban Titu-PCM Ungureni s-a terminat ieri noapte. Dupa ce a castigat la FRF procesul cu Urban Titu, PCM Ungureni nu va juca totuși în Liga a 4-a.

Cum pana la primul joc timpul era extrem de scurt, echipa din Ungureni a încercat să fuzioneze cu Corbii Mari, noua echipă urmând să evolueze în Liga a 4-a. Nea Emil Tudor nu a fost de acord cu solicitarea, motivînd ca nu s-a facut cu15 zile înainte.

Cum PCM nu mai avea jucători, fiind in imposibilitatea sa joace sambata, oficialii de la Ungureni au luat hotărârea ca locul din Liga a 4-a sa fie cedat echipei din Titu.

Astfel, Urban Titu va juca in Liga a 4-a, pe locul rămas liber. Echipa din Ungureni nu va juca însă nici în Onoare, desfiintandu-se.

Surse din lumea fotbalului ne-au declarat că cei de la PCM s-ar fi ales cu ceva bănuți de la Titu, iar cei de la Ungureni au spus ca l-ar fi cedat gratis. Nu stim care este adevarul, însă stim un lucru sigur: Urban Titu va juca in Liga a 4-a.

- Advertisment -

Most Popular

Chindia-Mioveni, ”dubla” pentru Liga 1. Meciul tur, astăzi, la Ploiești

Desi a terminat ultima in Liga 1, Chindia a primit o sansa nesperata sa ramana si in sezonul viitor in Liga 1. FRF a...

Vointa Budeasa-Roberto Ziduri, un meci cât o istorie. Baftă, Roberto, să vă intoarceți victorioși!

Roberto Ziduri disputa astazi cel mai important meci din scurta sa istorie. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...

VIDEO. Cristi Niță: ”Promovam 100% in Liga a 3-a”

Roberto Ziduri s-a impus la scor in disputa cu Unirea Dabuleni, 4-0, si a facut un pas important in tentativa de a promova in...

Roberto Ziduri intâlnește astăzi pe Unirea Tricolor Dăbuleni. Succes, Roberto!

Roberto Ziduri debuteaza astazi in mini-turneul de promovare in Liga a 3-a. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...