AcasăStiriConducerea unei echipe din Onoare isi acuza jucatorii ca au ”trantit” meciul!...

Conducerea unei echipe din Onoare isi acuza jucatorii ca au ”trantit” meciul! ”S-au predat adversarului si au vandut meciul”

Seria Vest din Onoare este foarte apropae sa ramana fara 2 echipe chiar dupăa prima etapa. Daca retragerea echipei PCM Ungureni era ”programata”, o alta echipa se va retrage din Onoare. Este vorba de Viitorul Gaesti, infrangerea cu Mogosani (3-6), determinandu-l pe Florin Popescu, presedintele clubului, sa retraga echipa din campionat. Daca am numarat bine, este a 5-a ”retragere” a echipei din Gaesti, Florin Popescu facand de fiecare data declaratiile doar asa, la ”misto”.

Mai mult, dupa meciul de duminica, presedintele de la Gaesti isi acuza jucatorii ca au vandut meciul! ”Azi am fost umilit. Vândut de jucători. După 2-0 pentru noi, s-au predat adversarului și au cedat meciul. Jucători care s-au vândut fără onoare, fără personalitate… După acest meci voi retrage echipa din campionat. Nimeni și nimic nu mă mai întoarce. Eforturile mele au fost răsplătite azi. Am fost vândut”, a declarat Popescu pe o retea de socializare. 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments