AcasăLiga 1Patru echipe de Liga a 3-a nu s-au inscris in campionat. Roberto...

Patru echipe de Liga a 3-a nu s-au inscris in campionat. Roberto Ziduri ar putea fi invitată in Liga a 3-a

FRF  a anuntat in urma cu cateva zile echipele care au promovat in Liga a 3-a in urma barajului de promovare, dar si ca dintre participatele în ediția 2019-2020 a Ligii 3 ”patru echipe nu s-au mai înscris în noul sezon”, astfel că au rămas locuri vacante, care vor fi completate cu ocupante ale locurilor 2 de la baraj.

Una dintre echipele care au terminat pe locul 2 la locurile de baraj a fost Roberto Ziduri. Cum FRF a luat ca prim criteriu de departajare dupa numarul punctelor criteriul ”fair-play”, Ziduri a ramas in afara celor sapte echipe care aveau drept de promovare in Liga a 3-a.

Neinscrierea celor patru echipe in Liga a 3-a ar putea fi sansa lui Roberto Ziduri, echipa care ar putea fi invitata in viitoarea editie a Ligii a 3-a.

Liga2.ro scrie ca noul sezon de Liga 3 ar urma să înceapă cu șase serii în loc de cinci și că vor fi invitate și alte ocupante ale locului 2 din barajul de promovare, altele în afară de cele șapte deja anunțate. FRF ar vrea, astfel, să împace și capra și varza, după ce a făcut un regulament în care a decis să promoveze echipe pe baza fair-play-ului, după criteriul punctelor.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments