AcasăStiriOFICIAL. AS Coada Izvorului s-a retras din campionat. Ce decizii a luat...

OFICIAL. AS Coada Izvorului s-a retras din campionat. Ce decizii a luat ieri Comisia de Competitii si Disciplina

Ieri, a avut loc o noua sedinta a Comisiei de Competitii si Disciplina. Hotararile au fost urmatoarele:

1. Pentru 5 sau mai multe cartonase galbene,primite in cursul aceluiasi meci,in conformitate cu art.78 a RD, urmatoarele echipe sunt penalizate sportiv cu cate 100 lei:
– VIITORUL DOBRA –  meci disputat impotriva echipei RECOLTA G.SUTII(cupa);
– VIITORUL CARAGIALE – meci disputat impotriva echipei UNIREA BUCSANI;
– VIITORUL OCNITA – meci disputat impotriva echipei POMICOLA RACIU;
– UNIREA COBIA – meci disputat impotriva echipei FLACARA VALEA MARE;
– LUCEAFARUL DRAGOMORESTI – meci disputant impotriva echipei VICTORIA 2018 VACARESTI(cupa);
2. CCD ia cunostinta si aproba cererea de retragere din Liga a 4-a a echipei A.S.C. COADA IZVORULUI, inregistrata la AJF cu nr.23/11.04.2019. Toate jocurile pe care urmau sa le dispute aceasta echipa, atat la junior cat si la seniori, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipelor adverse.
3. Echipa SAGEATA 1975 CATUNU a parasit terenul de joc,in minutul 92, in meciul dispotat impotriva echipei VIITORUL GURA FOII. Tinand cont de acestea CCD hotaraste:
-jocul VIITORUL GURA FOII – SAGEATA 1975 CATUNU, interrupt in min.92 la scorul de 2-1,se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei VIITORUL GURA FOII;
-echipa SAGEATA 1975 CATUNU se sanctioneaza cu scaderea a 3 puncte din clasament ( art.79.6-RD) si se penalizeaza sportiv cu 200 lei;
4. Analizand incidentul din min.78 al jocului-CUPA ROMANIEI- VOINTA TATARANI-SPORTUL 2016 VOINESTI, dupa audierea arbitrilor delegati la acest joc PITIS si DIMA, precum si a delegatilor POPA DECEBAL si ANDREI GHEORGHE,CCD hotaraste:
-jocul – CUPA ROMANIEI- VOINTA TATARANI-SPORTUL 2016 VOINESTI, interrupt in min.81 la scorul de  3-1,se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei SPORTUL 2016 VOINESTI (art.83,c-RD);
-echipa VOINTA TATARANI se sanctioneaza cu ULTIM AVERTISMENT si se penalizeaza sportiv cu 200 lei;
-delegatul echipei SPORTUL 2016 VOINESTI, POPA DECEBAL, se suspenda pentru 2 etape de CUPA ROMANIEI si se penalizeaza sportiv cu 200 lei.
Comisia de Competitii si Disciplina,
147
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments