AcasăStiriIoan Negoescu, acuzat ca favorizeaza anumiti arbitri. "De ce nu ii suspenda...

Ioan Negoescu, acuzat ca favorizeaza anumiti arbitri. „De ce nu ii suspenda cand iau note mici?”

Seful CJA Dambovita, Ioan Negoescu, este acuzat de mai multi arbitri, si nu numai, ca anumiti „fluierasi” sunt favorizati la delegari, iar altii nu sunt chemati la Comisia de Disciplina, desi au luat nota de trecere. In principal, acuzele sunt indreptate catre Bogdan Matei, care a luat nota mica (7,5) la meciul dintre Vointa Piersinari si Unirea Racari.

„Negoescu are oamenii lui, pe care ii deleaga la meciuri bune si ii protejeaza cand iau note proaste. Un exemplu concret este Bogdan Matei, care a luat nota mica la meciul dintre Piersinari si Racari. A fost suspendat? Nu! Atunci de ce mai este Comisie de Disciplina? Isi mai are rostul? Stiti cate etape a stat Bogdan Matei? Niciuna! De ce oare? Nu cumva este omul lui Negoescu? De ce il deleaga in continuare? Nici macar la C.D nu l-a chemat, chiar daca ii dadea avertisment. Dar este tipic lui Negoescu. Anumiti arbitri ii favorizeaza pe fata. De asemenea, Bogdan Matei a arbitrat de 6 ori in deplasare pe Gura Sutii, iar alte echipe deloc. Nu este corect ce face Negoescu, el face delegarile dupa ureche”, ne-a transmis un fluieras care a dorit sa isi pastreze anonimatul. Ioan Negoescu si Bogdan Matei nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere.

Testarea observatorilor nu s-a facut nici in acest an

Nu este singurul repros la adresa sefului CJA Dambovita, Negoescu fiind acuzat de o parte a observatorilor ca nu le ia in calcul rapoartele. Unul dintre ei ne-a informat ca un arbitru i-ar fi transmis ca „nu poti sa ma suspenzi pentru ca nu iti ia in calcul raportul Negoescu”. In aceste conditii, de ce mai sunt observatori la jocuri, nea Tuti? Doar ca sa ia bani fara sa faca nimic? Noi iti propunem altceva: sa stea acasa si sa le aduca arbitrii banii! E o idee, nu? Ca sa nu mai zicem ca nici in acesta iarna observatorii nu au dat testarea, precum au dat-o arbitrii. Cum pot ei sa noteze un arbitru daca nu au fost instruiti? 

74
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments