AcasăStiriO echipa de traditie din Liga a 4-a este aproape de retragere....

O echipa de traditie din Liga a 4-a este aproape de retragere. Vezi ce echipa din Liga a 6-a i-ar putea lua locul

Petrolul Targoviste are probleme mari de lot, mai multi jucatori exprimandu-si dorinta sa plece de la echipa antrenata de Gogu Bucurica. Formatia petrolista s-a confruntat de multe ori in turul campionatului cu probleme de lot, exemplu fiind meciul cu Racari, unde lotul Petrolul a numarat doar 11 jucatori, iar dupa pauza doar 10.

Petrolul s-ar retrage, iar Viisoara ar juca in Liga a 4-a

Nici returul campionatului nu se anunta unul foarte bun pentru echipa targovisteana, care are probleme majore in alcatuirea unui lot competitiv. Exista zvonuri ca Petrolul ar avea si probleme financiare, iar echipa s-ar retrage din campionat. Salvarea ar veni de la o echipa de Liga a 6-a, Comertul 2014 Viisoara, care ar adopta echipa targovisteana.

Cum cedarea locului nu este permisa in timpul campionatului, Petrolul ar juca meciurile considerate pe teren propriu la Viisoara, iar din vara si-ar schimba denumirea in Comertul 2104 Viisoara.

„Noi am fi dispusi sa jucam in Liga a 4-a in locul Petrolului. Daca AJF-ul ne lasa sa jucam la Viisoara, vom disputa meciurile la noi, iar din vara i-am lua locul Petrolului”, ne-a transmis un oficial de la Viisoara. Fotbaljudetean.info a incercat sa ia legatura cu oficialii Petrolului, dar pana la redactarea acestui articol, oficialii echipei targovistene nu au putut fi contactati.

14 este locul pe care il ocupa Petrolul Targoviste la sfarsitul turului

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments