Acasă Stiri Jucătorii neplatiti de la Bradul Moroeni vor să acţioneze în judecată conducerea...

Jucătorii neplatiti de la Bradul Moroeni vor să acţioneze în judecată conducerea clubului

art_151208_moroeni0912Bradul Moroeni a fost foarte aproape să nu se înscrie în campionatul Ligii a IV-a, problemele financiare rezolvându-se în ultimul moment. Echipa antrenată de Mihail Andreoiu s-a despărţit în vară de fotbalişti importanţi, ca Florescu, Iosif sau Eftimie. Mai mulţi jucători care au evoluat sezonul trecut pentru Moroeni au acuzat conducerea clubului că nu şi-a onorat obligaţiile financiare asumate. Demersul lor este unul mai amplu, de vreme ce au strâns semnături pentru a acţiona în judecată conducerea grupării din nordul judeţului.

Florescu: „Vom depune un memoriu şi la Comisia pentru Statutul Jucătorului”

„Am trimis o sesizare către Primăria Moroeni, în care solicităm drepturile financiare restante. Am informaţii sigure că Primăria din Moroeni a virat banii către CS Bradul Moroeni, dar noi nu am primit nici un leu. L-am sunat şi pe preşedintele Sorin Moiceanu, dar ne-a îndrumat către Primărie. El vrea, de fapt, ca bugetul pe anul viitor să fie mai mare, astfel încât să fie cuprinse şi drepturile financiare restante din sezonul trecut. Noi trebuie să primim banii din bugetul pe acest an, nu din cel pe anul viitor. Moiceanu a spus că nu are bani, că sunt cheltuieli mari şi alte chestii de genul ăsta. Dacă nu se va rezolva pe cale amiabilă, vom acţiona clubul în judecată, precum şi pe preşedintele Sorin Moiceanu. Vom depune un memoriu şi la Comisia pentru Statutul Jucătorului de la AJF Dâmboviţa, pentru a ne primii banii. Săptămâna viitoare vom face toate demersurile pentru a ne recupera drepturile restante”, ne-a declarat Florin Florescu, acum la PAS Pucioasa.

Moiceanu: „Jucătorii ne-au lăsat când ne-a fost lumea mai dragă”

Preşedintele Sorin Moiceanu nu a părut intimidat de demersul foştilor jucători ai clubului, lăsând de înţeles că lucrurile şi-ar găsi rezolvare începând cu noul an.

„Nu e nimic concret şi clar. La o şedinţă a Consiliului Local Moroeni, mi s-a spus că jucătorii care au plecat de la noi nu aveau contract cu clubul. Am să mă interesez în amănunt, să vedem dacă este aşa. Jucătorii mi-au fost dragi, dar ne-au lăsat când ne-a fost lumea mai dragă. Şi Astra e condusă de cel mai mare miliardar al ţării, dar are datorii faţă de jucători, d-apoi Moroeni? Din actualul lot, nimeni nu are nimic de primit, toţi sunt cu banii la zi. Eu le-am spus băieţilor care au fost la noi că îşi vor primii banii anul viitor, când va fi votat bugetul. Dacă vor să ne dea în judecată, e problema lor”.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments