Acasă Stiri Fotbal feminin. CSŞ Târgovişte - Vasas Femina Odorhei 2-0

Fotbal feminin. CSŞ Târgovişte – Vasas Femina Odorhei 2-0

css-fotbal-feminin1Surpriză mare ieri după-amiază pe stadionul Petrolul, unde CSŞ Târgovişte a învins-o cu 2-0 pe Vasas Femina Odorhei, meciul contând pentru turul III al Cupei României. Oaspetele erau favorite, ca ocupante ale locului 5 în Superligă. Prima şansă de gol o notăm contul gazdelor. Mihaela Radu (15) şutează de la 30 de metri, dar mingea se duce puţin peste poartă. Vizitatoarele au prima oportunitate în minutul 17, când Papp şutează din afara careului, însă mingea ocoleşte poarta lui Neagu.

CSŞ revine la cârma partidei şi are două bune oportunităţi de a deschide scorul. Mai întâi Oprescu (34) şutează de la distanţă, mingea fiind reţinută de Kajtar, pentru ca trei minute mai târziu Mihaela Radu, bine servită de Ioana Oprescu, să şuteze în transversală, de la 16 metri. A fost ocazia ce anunţa golul primei reprize, CSŞ marcând în ultimul minut. Elena Ghiorgulescu o angajează în adâncime pe Mihaela Radu, care şutează la colţul lung, din careu: 1-0.

CSŞ se distanţează după pauză

Repriză secundă debutează cu oaspetele în atac, care au o bună şansă în minutul 48. Ambrus o vede ieşită pe Neagu, şutează de la 40 de metri, însă mingea se duce puţin peste poartă. Cea mai mare ocazie a echipei din Odorhei o notăm însă în minutul 59. Vasile ia o acţiune pe cont propriu, intră în careu, doar că şutul acesteia nimereşte bara porţii lui Neagu. Gazdele se trezesc şi pot dubla diferenţa. Ioana Oprescu (60) şutează de la 16 metri, dar mingea se duce puţin peste poartă. Oprescu are o nouă oportunitate în minutul 68, când şutul acesteia ratează de puţin ţinta.

Golul desprinderii vine în minutul 76. Elena Ghiorgulescu deschide bine spre Mihaela Radu, care reuşeşte o cursă de 20 de metri şi o execută pe Kajtar, ieşită în întâmpinare: 2-0. Vizitatoarele caută golul de onoare, însă apărarea condusă de Denisa Comănoiu funcţionează fără greşeală. Victorie mare pentru CSŞ Târgovişte, care s-a calificat în faza 16-imilor de finală. S-au remarcat Mihaela Radu, Denisa Comănoiu şi Ioana Oprescu.

Stadion „Petrolul”. Spectatori: 30. A marcat: Mihaela Radu (45, 76). Au arbitrat: Ionuţ Iugulescu – Gabriel Catană, Ana Maria Gheorghiţă. Şuturi la poartă: 12-5. Şuturi pe poartă: 6-3. Cornere: 4-4.

CSŞ Târgovişte: Neagu – Comănoiu, Olteanu, Oprică, Burcea – Merlan, Ghiorgulescu, Sfiea, Moraru – Oprescu, Radu. Antrenor: Mihai Tătăranu.

Vasas Odorhei: Kajtar – Balint (80 Feleki), Vasile, Papp, Ambrus – Căldare, Bartalis, Deszo, Gered – Balasz, Biro (63 Krall). Antrenor: Zeno Denes.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...