AcasăStiriIrimescu l-a dat de gol pe seful AJF Dambovita. ”Am vorbit cu...

Irimescu l-a dat de gol pe seful AJF Dambovita. ”Am vorbit cu Todor si a zis ca observatorii dau testare la doi ani”

Ultima sedinta a arbitrilor damboviteni a fost destul de tensionata. Presedintele fara studii superioare, Ioan Ducu, a condus pentru prima data sedinta in calitate de sef al arbitrilor, dar aceasta a fost destul de tensionata. Dupa cum se cunoaste, arbitrii damboviteni sustin testele fizice si teoretice de doua ori pe an. Nu acelasi lucru se intalmpla cu observatorii damboviteni, unii de o calitate indoielnica, care de ani buni nu sustin nicio testare scrisa.

Gabriel Irimescu, declaratie soc: ”Am vorbit cu Tudor si a spus ca observatorii dau testare la doi ani!!!” Zau?

Dupa ce ca CJA Dambovita nu respecta regulamentul, in cadrul sedintei de joi, Gabriel Irimescu a scos una tare de tot. ”Am vorbit cu Tudor si mi-a spus ca observatorii dau testarea la doi ani!!!” Domnul Irimescu, nea Gabi, este fals ce ti-a spus Tudor! Observatorii, ca si arbitrii, trebuie sa sustina testarea de doua ori pe an, in martie si august. Nu o spun eu, o spune regulamentul! Ca voi nu dati niciodata testare, asta e alta poveste. Daca ti-a spus Tudor ca la doi ani dau observatorii testare, de ce sa nu dea si arbitrii la doi ani? Voi sunteti mai cu mot?

Irimescu nu cunoaste regulamentul. I-a dat 8,1 lui Iugulescu, desi a scris in raport ca nu a eliminat un jucator!

Observator extrem de modest, arbitrand 2 ani dupa spusele sale la Promotie, acum 30 de ani, Irimescu nu are nicio treaba cu regulamentul. Acesta i-a acordat 8,1 lui Ionut Iugulescu, la un meci la Titu-Racari, din toamna, desi nu a eliminat un jucator, dupa cum a scris nea Gabi in raport. ”La o sedinta, Irimescu a citit notele acordate arbitrilor la jocuri. Cand a juns la meciul de la Titu, a spus ca i-a dat lui Iugulescu 8,1, pentru ca nu a eliminat un jucator, desi nota trebuia sa fie 7,9. Au ras toti arbitrii de el”, ne-a povestit un fluieras dambovitean.

Nea Gabi nu scrie nici macar formatiile inainte de inceperea jocului, exemplu fiind un joc de la Bucsani, de acum doi ani, unde am asistat si noi. Desi arbitra Raluca Movileanu l-a intrebat daca le noteaza, el a raspuns ca nu. ”Pentru ce?” a intrebat acesta. Nu credeam ca este unul care nu stie regulamentul nici cat Gica Stoica, dar acum l-am gasit: Gabi Irimescu!

Cam acesta este regulamentul pe care il cunosc observatorii de la AJF Dambovita, regulament care nu este cunoscut de cea mai mare parte a observatorilor. Daca nu sunt instruiti, logic ca nu il cunosc, nu?

87
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments