AcasăStiriS-a incheiat mandatul lui Ioan Ducu. ”El a fost presedinte de fatada....

S-a incheiat mandatul lui Ioan Ducu. ”El a fost presedinte de fatada. Delegarile le facea Ioan Negoescu”

Sedinta de ieri a arbitrilor damboviteni a fost ultima pentru Iona Ducu, presedintele interimar fara studii superioare. Acesta a fost presedinte interimar o luna, iar de ieri este fostul presedinte al CJA Dambovita. Desi el ar fi trebuit sa faca delegarile arbitrilor in perioada cat a fost presedinte, realitatea este alta.

El a fost presedinte de fatada, el nu facea delegarile. Adevaratul presedinte a fost Ioan Negoescu, cel pe care Tudor l-a vrut in functie. El facea delegarile arbitrilor, Ducu venea la sedintele arbitrilor doar sa le citeasca de pe foaie. Si arbitrii stiau asta, din cauza asta nu il respecta. Avea o repuatie cat de cat buna Ducu, dar dupa perioada cat a fost presedinte, nu mai are niciun fel de personalitate. Pentru o observare in plus, a fost atacat din toate partile. Bine ca i s-a terminat mandatul, altfel cine stie ce mai iesea”, ne-a declarat un personaj important din AJF Dambovita.

In mod normal, saptamana viitoare ar trebui sa se intruneasca Comitetul Executiv al AJF Dambovita, cele mai mari sanse de a fi numit presedinte avandu-le Ioan Negoescu si Dorel Popa.

94
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments