AcasăStiriIoan Negoescu va fi schimbat de la sefia arbitrilor damboviteni. Cine va...

Ioan Negoescu va fi schimbat de la sefia arbitrilor damboviteni. Cine va fi noul presedinte

Zilele lui nea Ioan Negoescu de la sefia CJA Dambovita sunt numarate, presedintele arbitrilor damboviteni urmand sa fie schimbat din functie. Negoescu a fost sef peste arbitri in 2 randuri. Prima data, dupa ce Tudorica a schimbat-o pe Petruta Iugulescu, iar a doua oara, cand l-a inlocuit pe Septimiu Burtescu.

Cel care ii va lua locul lui Negoescu va fi chiar Septimiu Burtescu, fostul presedinte al CJA Dambovita. ”Tudor il va schimba pe Negoescu din nou, asa cum a facut-o dupa alegerile de anul trecut. Noul presedinte va fi Septimiu Burtescu, un prieten foarte bun al lui Tudor. El nu uita ca datorita lui Burtescu si Catana a castigat alegerile anul trecut si vrea sa ii recompenseze. Nea Emil nu se va uita in urma, il va mazili fara probleme pe Negoescu. L-a mazilit el pe Coman, care era presedinte de 20 de ani, dar pe Negoescu, care a stat doar cativa ani?! Negoescu e deja istorie, isi poate lua la revedere de la functia de sef al arbitrilor”, ne-au transmis sursele noastre din AJF Dambovita.

Luna viitoare ii expira suspendarea lui Septimiu Burtescu dictata de Federatia Romana de Fotbal, astfel ca acesta este eligibil cu 1 noiembrie, sau poate chiar mai devreme, daca FRF va accepta cererea lui Burtescu de reducere a pedepsei. Foarte probabil, Tudor il va lasa pe Negoescu sa termine turul de campionat, iar din iarna il instala pe Burtescu.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments