AcasăStiriBradul Moroeni a avut un sezon bun terminand turul pe locul 4...

Bradul Moroeni a avut un sezon bun terminand turul pe locul 4 in clasament!

rrrrrDevenita o abonata la primele locuri, Bradul Moroeni a terminat turul Ligii a IV-a pe locul 4, in apropierea podiumului. Pana nu demult, Moroeniul se lupta pe viata si pe moarte cu Buciumeniul, Runcu si Pietrosita, meciuri in care deseori ieseau scantei.

Venirea lui  Catalin Diaconescu ca presedinte la Bradul Moroeni a transformat radical clubul din Moroeni. De la o echipa de pluton, Bradul a devenit o echipa incomoda care cedeaza greu puncte, fiind o „abonata” la primele locuri.

Sezonul recent incheiat a fost destul de bun pentru Bradul terminand pe locul 4, in apropierea podiumului. Ultimele etape din acest tur de campionat Moroeniul le-a disputat pe moderna baza sportiva inaugurata in acesta toamna. Locul ocupat in clasament este multumitor si nu prea pentru conducerea clubului. Drept dovada, Bradul l-a achizitionat pe „Mite” Constantin, fotbalist ce nu mai re nevoie de nici o prezentare.

Conducerea spera ca echipa sa aibe un parcurs cat mai bun in Cupa Romaniei, competitie in care vrea sa ajunga cat mai sus, daca se poate chiar in finala! Ramane de vazut cum se va descurca in primavara, sezon in care spera sa ocupe un loc mai bun decat locul 4 ocupat in acest moment.

70
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments