AcasăStiriINCREDIBIL! O echipa din Onoare Sud a confundat terenurile si s-a prezentat...

INCREDIBIL! O echipa din Onoare Sud a confundat terenurile si s-a prezentat la alt meci!

Fotbalul dambovitean este o sursa nesecata de subiecte. Daca marti Beni Popescu a fost alergat cu un cutit de un spectator de la Ghimpati, miercuri, la Onoare, s-a mai intamplat una tare. O echipa din Onoare Sud nu s-a prezentat la meci dintr-un motiv incredibil: a confundat terenurile si s-a prezentat la alt meci!

Unirea Nucet a confundat terenurile si s-a prezentat la Gheboaia, desi ar fi trebuit sa se prezinte la Marcesti!

Titlul pare din filmele cu prosti, dar s-a intamplat la un meci din Onoare! Viitorul Gheboaia avea meci acasa cu Sageata Braniste, meciul de juniori trebuind sa inceapa la ora 16.00. La 16 fara zece s-a prezentat la teren echipa din Nucet. S-a dus delegatul lor la arbitru sa ia foaia si a venit cu ea completata dupa un sfert de ora. Arbitrul s-a uitat pe legitimatii si atunci a constatat grozavia: pe legitimatii scria… Unirea Nucet! Gheboaia trebuia sa joace cu Braniste, nu cu Nucet! Aia de la Nucet se mai si contraziceau cu arbitrul jocului, ca aici trebuie sa joace. Saracii, au confundat terenurile! In loc sa se prezinte la Marcesti s-au prezentat la Gheboaia. E de cascadorii rasului”, ne-a transmis un localnic.

Inutil sa mai spunem ca echipa din Nucet nu a mai ajuns la Marcesti si a pierdut meciul de juniori la ”masa verde”. Bine ca s-a prezentat la seniori, altfel echipa din Nucet ar fi pierdut si meciul de seniori la ”masa verde”.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments