AcasăStiriINCREDIBIL! CJA Dambovita nu mai are bani sa faca sedintele cu arbitri...

INCREDIBIL! CJA Dambovita nu mai are bani sa faca sedintele cu arbitri in sala. Ioan Ducu a facut sedinta pe scarile AJF-ului!!!

Daca ieri site-ul nostru a scris de echipa de juniori de la Nucet, Unirea deplasandu-se la Gheboaia in loc sa se deplaseze la Marcesti, astazi scriem despre CJA Dambovita. In fiecare joi, la ora 18.00, CJA Dambovita tine sedinta la sediul AJF Dambovita, intr-o sala de conferinte. Ultima sedinta insa a fost tinuta pe scari….!!! Da ati citit bine, pe scari!

Cum a fost posibil acest lucru? CJA Dambovita nu a mai platit de saptamani bune chiria care trebuie achitata, iar patronul stabilimentului unde AJF-ul isi are sediul nu le-a mai deschis usa, desi ii avertizase de acest fapt inca de saptamana trecuta. Se pune intrebarea unde sunt banii arbitrilor? Echipamente nu au achizitionat, bani de chirie nu sunt, iar baremuri sunt neachitate. Unde sunt banii atunci?

”Ducu s-a facaut de ras inca o data. Cum sa faci sedinta pe scari?! Nici in filmele cu prosti nu faci asa ceva! Putea sa ne ia intr-un colt, mai ferit, nu asa pe scari. Se uitau cei de la barul de jos la noi si radeau de nu mai puteau. El nu ne apara nici in fata Comisiei de Disciplina, nu face nimic pentru noi. Noi luam bataie la meciuri si el nu face nimic pentru noi. Nimeni nu il inghite pe Ducu, nici macar cei tineri”, ne-a declarat un ”fluieras” cu state vechi din Liga a 4-a.

Sa mai spunem ca sediul AJF-ului este langa un bar, unde se poate servi o bere rece. Ioan Ducu, de ce nu ai facut sedinta la bar? Nu de alta, dar arbitri stateau la masa, ca tu nu poti sa le oferi un spatiu unde sa tii sedinta.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments