AcasăStiriCirc si panarama in Liga a 4-a! Echipele din subsol au obtinut...

Circ si panarama in Liga a 4-a! Echipele din subsol au obtinut victorii suspecte la adversari mult mai bine cotati

Ieri s-a terminat inca o editie din Liga a 4-a. A fost un campionat macinat de scandaluri, in care numai fotbal nu s-a jucat. Etapa de ieri a inregistrat cateva rezultate normale, dar si cateva rezultate cel putin suspecte, ca sa nu spunem altfel. Gloria Cornesti si Recolta Gura Sutii au tinut sa termine cu o victorie si in ultima etapa, respectandu-si blazonul. Nu acelasi lucru putem spune si despre CSM Fieni si Vointa Piersinari, care ”au prins o zi proasta” si au fost invinse acasa de Spic de Grau Ghimpati, respectiv Coada Izvorului.

Dupa ce s-a facut de ras, retragandu-se de pe teren in intermediara de marti de la Cornesti, CSM Fieni a facut-o lata si sambata. Echipa antrenata de Ciprian Stancescu a ”prins o zi proasta” si a fost invinsa acasa incredibil cu….6-5 de Spic de Grau Ghimpati! Pare mai degraba un scor de…tenis, ca tot este la moda Simona Halep!

Coada Izvorului s-a transformat si ea peste noapte, invingand incredibil cu…5-4 la Piersinari! Explicatia gazdelor probabil ca este aeeasi.

Teoretic, au cazut in Onoare Bradul Moroeni, Flacara Zavoiu si Spic de Grau Ghimpati, dar nu suntem siguri! Mai sunt contestatii pe rol, memorii de judecat, si nu este nimic sigur. Fotbalul pastorit de Emil Tudor si-a consumat inca un episod, unul trist, in care numai fotbal nu se poate spune ca s-a jucat.

61
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments