Acasă Stiri Fotbal feminin. Fetele au ratat Superliga

Fotbal feminin. Fetele au ratat Superliga

11329934_1619412248299566_9080350627781664396_nCSŞ Târgovişte a ratat calificarea în Superligă, echipa antrenată de Mihai Tătăranu fiind în învinsă în meciul retur de Universitatea Alexandria, cu 4-2. Târgoviştencele au mers în Teleorman cu speranţe că pot obţine promovarea, în tur scorul fiind egal (1-1), dar gazdele au obţinut victoria, după un meci foarte disputat. Alexandria a început mai bine partida, conducând în prima repriză cu 3-0.

Echipa din Târgovişte a redus din diferenţă în finalul reprizei, prin Ioana Mihălăchoiu, din penalty, scorul devenind 3-1, care avea să fie consemnat la pauză. Echipa CSŞ-ului a pornit bine repriza secundă şi a mai punctat o dată, prin Dunavăţu, care a marcat după o acţiune personală. Deşi târgoviştencele au presat cu toate liniile, ratând mai multe şanse de gol, tot Universitatea s-a distanţat la 4-2.

Meciul a fost foarte dur, două jucătoare de la Alexandria fiind eliminate pentru lovirea adversarului cu pumnul, de la vizitatoare Neacşu văzând cartonaşul roşu, după primirea a două avertismente. Echipa antrenată de Mihai Tătăranu ratează o calificare în Superligă, dar parcursul echipei de până acum a fost peste aşteptări.

,,Am fost foarte aproape de egalare”

Mihai Tătăranu, antrenorul echipei din Târgovişte, spune că CSŞ-ul a fost foarte aproape de egalare, ratând patru mari ocazii de gol.

,,Am fost învinşi nemeritat de echipa din Alexandria. Gazdele au condus cu 3-0, dar am revenit până la 3-2. La acest scor, am avut patru mari ocazii de gol, noi ratând singur cu portarul. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, Universitatea a marcat şi s-a distanţat. Să nu uităm că echipa din Alexandria dispune de un buget mult mai mare decât al nostru şi are în lot multe jucătoare de lot naţional. Cu toate acestea, ne-am luptat de la egal la egal, fiind foarte aprope de o calificare în Superligă. Felicit echipa mea pentru prestaţia avută în acest campionat”, ne-a transmis Mihai Tătăranu, care a folosit o formulă de echipă, care le-a cuprins pe  Părăluţă – Preda, Stan, Ghiorgulescu, Olteanu – Neacşu, Dunavăţu, Ciobanu, Sfiea – Mihălăchioiu, Cioacătă, după pauză apelând la Coman, Tomescu, Smărănescu şi Guran.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments