AcasăStiriEXPLOZIV! Plangere penala impotriva lui Emil Tudor si Dorin Nistor! Vezi suma...

EXPLOZIV! Plangere penala impotriva lui Emil Tudor si Dorin Nistor! Vezi suma colosala pe care cei doi ar putea sa o plateasca drept daune morale!

Se anunta vremuri grele pentru AJF Dambovita! Boss-ul de la AJF Dambovita, Emilut Tudor, si Dorin Nistor, secretarul general al Asociatiei Judetene de Fotbal, s-au ales cu plangeri penale pentru abuz in serviciu, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals!

Emilut Tudor si Dorin Nistor sunt acuzati de Virgil Mihai, presedintele echipei Sageata Catunu, ca echipa sa a fost scoasa in mod abuziv de cei doi din campionat. Sageata Catunu a activat in sezonul trecut in Promotie Sud, dar in acest sezon a fost dezafiliata abuziv de Emil Tudor, fapt relatat de site-ul nostru in urma cu cateva zile.    https://fotbaljudetean.info/emil-tudor-a-dezafiliat-abuziv-o-echipa-din-promotie-se-alege-cu-palngere-penala-seful-ajf-dambovita/.

Tudorica si acolitii lui au inscris o noua echipa, Sageata Catunu 1975, echipa care joaca pe legitimatiile fostei echipe din Catunu.

Presedintele de la Catunu, Virgil Mihai, nu a acceptat situatia si le-a facut plangere penala lui Emil Tudor (seful AJF Dambovita) si Dorin Nistor (secretarul general al AJF Dambovita).

Virgil Mihai a cerut, drept daune morale, de la cei doi, o suma fabuloasa: 100.000 de euro! Va vom tine la curent cu situatia exploziva de la AJF Dambovita. De asemenea, vom incerca, in masura in care vor raspunde apelurilor noastre telefonice, sa luam un punct de vedere lui Emil Tudor si Dorin Nistor.

187
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments