AcasăPROMOTIEEmil Tudor a dezafiliat abuziv o echipa din Promotie! Se alege cu...

Emil Tudor a dezafiliat abuziv o echipa din Promotie! Se alege cu plangere penala seful AJF Dambovita?

Emil Tudorica, seful de la AJF Dambovita, comite abuz dupa abuz la AJF Dambovita. Daca abuzurile pana acum ale lui Tudor au fost ”blande”, ultima grozafie facuta de Tudor incepe orice imaginatie. Concret, nea Emil Tudor a…dezfiliat o echipa ca asa a vrut muschii lui.

Sageata Catunu a fost dezafiliata abuziv. Tudor a inscris o alta echipa: Sageata Catunu 1975!

Sageata Catunu a jucat in campionatul trecut in Promotie Sud, terminand campionatul in primele 5 echipe. Acest lucru nu a contat pentru Tudor, care a hotarat sa o…dezafilieze!!! In locul echipei Sageata Catunu a bagat o alta echipa, infiintata ieri: Sageata Catunu 1975!!! In actele depuse la AJF Dambvoita, in conducerea clubului figureaza Virgil Mihai, in calitate de presedinte, si Nicu Ifrim, in functia de reprezentant al echipei in relatia cu AJF-ul. Acest lucru nu a fost tinut cont de Tudor, care a dezafiliat Sageata pe baza unei cereri venite de la o persoana din anturajul fostei echipe, care a hotarat sa faca o o noua echipa.

”La AJF Dambovita eu figurez presedinte, plus Nicu Ifrim, care figureaza ca delegat. Doar noi puteam sa retragem echipa din campionat, nu altcineva. O persoana din anturajul echipei, care avea legitimatiile noastre, a hotarat sa faca alta echipa. S-a prezentat cu legitimatiile la Tudor, a aranjat cu el, si a inscris o noua echipa. CIS de la Burtescu a facut dupa ce l-a inscris in campionat. In legitimatii deja a operat, echipa se numeste deja Sageata Catunu 1975. Este un abuz grosolan ce face Tudor. O sa ma prezint astazi la AJF Dambovita pentru a rezolva problema. Daca Tudor refuza sa ne bage inapoi in campionat, ii vom face plangere penala. Lucrurile nu vor ramane asa”, ne-a transmis Mihai Virgil, presedintele echipei Sageata Catunu.

Mihai Virgil are documente care atesta ca este presedintele echipei, dar aceste dovezi nu au fost luate in considerare de Tudor si cei de la AJF. Nea Emile, e groasa! Pana acum ti-a mers, dar acum nu mai ai scapare! Va vom tine la curent cu situatia exploziva de la AJF Dambvoita pe parcursul zilei de astazi.

 

602
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments