AcasăStiriDesi a avut doua neprezentari in campionat, Vointa Buciumeni nu a fost...

Desi a avut doua neprezentari in campionat, Vointa Buciumeni nu a fost exclusa. A retrogradat din Onoare Nord…Victoria Comisani!

In aceasta saptamana s-a intrunit Comitetul Executiv, clasamentele din campionatul judetean fiind astfel validate, chit ca aparuse cu cateva zile inainte pe site-ul oficial al AJF Dambovita. Au retrogradat din Liga a 4-a Bradul Moroeni, Flacara Zavoiu si Spic de Frau Ghimpati, din Onoare Nord a retrogradat Victoria Comisani, iar din Onoare Vest a retrogradat Viitorul Straosti.

Emil Tudor l-a scapat de retrogradare pe prietenul Sandu Dragomir

Retrogradarea echipei din Onoare Nord, Victoria Comisani, s-a facut cu nerespectarea prevederilor neregulamentare de catre AJF Dambovita, desi echipa din Comisani a terminat ultima in Onoare Nord. Site-ul Dambovitapenet.ro a descoperit ca Vointa Buciumeni a inregistrat doua neprezentari in campionat, dar nu a fost exclusa de Comisia de Competitii si Disciplina a AJF Dambovita.

Oficialii de la AJF Dambovita au un motiv ”bine intemeiat”: este echipa pe care o reprezinta Sandu Dragomir, membru in…Comitetul Executiv al AJF Dambovita! Ca sa nu mai spunem ca echipa de pe locul secund din Promotie Sud, Viitorul Tomsani, a fost promovata in Onoare dupa  dupa motive…stiute numai de cei de la CCD. Mai conteaza o ilegalitate la cate se intampla la AJF Dambovita?

97
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments