AcasăStiriCS Afumati renunta la Liga a 2-a si va juca in sezonul...

CS Afumati renunta la Liga a 2-a si va juca in sezonul viitor in Liga a 3-a! Metaloglobus urca in Liga a 2-a!

Decizie şoc pentru noua ediţie a campionatului Ligii 2, 2018-2019. Cea mai bine echipă ilfoveană clasată în ultimele două sezoane ale eşalonului secund nu va mai continua la acest nivel. CS Afumaţi a decis să nu se înscrie înscrie în Liga 2, ci în Liga 3. Adresa către FRF a fost făcută astăzi, în urmă cu puţine momente.

”Şoc şi o decizie întârziată, dar justificată. E o decizie întârziată din partea clubului. Neaşteptată. E o decizie care astăzi s-a petrecut. Ne ducem la Liga a 3-a. Am şi trimis hârtia acum”, a spus, în exclusivitate, pentru Liga2.ro, antrenorul echipei, Vasile Neagu.

Hotărârea de a nu se înscrie în noul sezon al Ligii 2 din partea clubului din Afumaţi e neaşteptată, având în vedere stabilitatea din toate punctele de vedere de care a avut parte până acum echipa de lângă Bucureşti. Se pare că unele probleme care au avut loc la nivel de primărie, principalul finanţator al clubului, a dus la această decizie.

Metaloglobus rămâne în Liga 2

Primul club care beneficiază de această neînscriere şi rămâne în campionatul Ligii 2, după ce la finalul celui recent încheiat a retrogradat de pe ultima poziţie care ducea în Liga 3, este Metaloglobus Bucureşti. Gruparea din Capitală şi-a şi depus cererea de participare în noua ediţie a eşalonului secund, până în acest moment aşteptând ca una dintre cele 20 de echipe care trebuiau să particide în ediţia 2018/2019 să nu se înscrie.

Cluburi care ar trebui să participe în noua ediţie a Ligii 2:

ACS Poli Timişoara
Juventus Bucureşti – redenumit Geto-Dacica Bucureşti
Chindia Târgovişte
FC Argeş
Academica Clinceni
ASU Politehnica Timişoara
Luceafărul Oradea
CS Mioveni
Sportul Snagov
Ripensia Timişoara
UTA Arad
CS Baloteşti
Pandurii Târgu Jiu
Dacia Unirea Brăila
Metaloglobus Bucureşti – profită de abandonul celor de la CS Afumaţi
Aerostar Bacău
SSC Farul Constanţa
Petrolul Ploieşti
ACS Şirineasa – redenumit ACS Energeticianul

Sursa: Liga2.ro.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments