Acasă Stiri Crevedia poate mult mai mult!

Crevedia poate mult mai mult!

crev3diaA venit astăzi rândul să analizăm locul 7 din Liga a IV-a la finele acestui tur, Voința Crevedia. Baieții lui Mădălin Ioniță ocupă un loc în prima parte a clasamentului dar departe probabil de aspirațiile tânărului antrenor.

După un retur senzațional în precedenta ediție de campionat și cu destule întăriri aduse înaintea acestui sezon, Crevedia spera să se bată de la egal la egal cu Flacăra sau Aninoasa. Poate că ar fi reușit acest lucru dacă nu ceda puncte în jocuri ce trebuiau câștigate. Voința a adunat 8 victorii, a remizat de 3 ori și a suferit 6 înfrângeri, linie care o aduce la cota 27 de puncte, la 18 de liderul din Moreni.

Un amănunt foarte interesant este acela că M. Matei & co. au al treilea atac al seriei, după cel al Aninoasei și al Flacărei, lucru ce demonstrează forța ovensivă a vesticilor. Băieții lui Mădălin Ioniță au reușit victorii foarte frumoase acasă 6-2 contra Cobiei, 8-1 versus Petrești sau 3-1 contra celor de la Gura Șuții, dar au risipit extrem de multe puncte la echipe precum Mătăsaru sau Pucioasa.

Echipa a părut că își revine în a doua parte a turului, ultima etapa aducând și victoria contra celor de la Moroieni, chiar dacă nu în 90 de minute.

Per total Crevedia a arătat bine dar a părut pe alocuri neconcentrată. Un loc 7 care reflectă lipsa de atenție din unele meciuri și poate chiar lipsa de noroc din altele. Așteptăm un retur măcar la fel ca cel din sezonul 2013-2014, lucru perfect realizabil dacă ne uităm la ambiția lui Mădălin Ioniță și la valoarea lotului pe care îl are la dispoziție!

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments