AcasăPROMOTIECate echipe promoveaza din Promotie? Care loc doi din Promotie promoveaza in...

Cate echipe promoveaza din Promotie? Care loc doi din Promotie promoveaza in Onoare?

Campionatul la Promotie s-a incheiat de doua saptamani, dar nu se stie cine a promovat in Onoare. In Onoare, lucrurile sunt clare: promoveaza primele trei in Liga a 4-a, iar ultimele trei retrogradeaza in Promotie. Intrebarea care se pune este cate echipe promoveaza din Promotie?

Sunt doua serii de Promotie si vor promova trei echipe. Logi, vor promova primele doua clasate din serie, in acest moment Vanatorul Ratoaia si Flacara Valea Mare. In Nord situtaia nu este tocmai clara, Cetatea Targoviste, echipa aflata la un punct de echipa din Ratoaia, avand pe rol o contestatie la Apel.

Se pune intrebarea care este a treia echipa? Locul doi din…Promotie, nu? Dar care loc doi?! Din Nord sau din Sud? Dinspre AJF, s-ar spune ca ar promova Cetatea Targoviste, care are un…coeficient mai bun. Asa o fi, domnilor de la AJF, dar de ce nu anuntati dinainte de inceperea campionatului? Cu ce este de vina echipa din Tomsani ca in seria Sud sunt mai putine echipe?

Nu era mai corect inainte de inceperea campionatului sa anuntati modul in care promoveaza locul 2 din Promotie? Spre exemplu, nu ar fi fost ideal sa se anunte din vara ca locul doi din cele doua serii da baraj pentru promovare? Asa ar fi fost normal, dar la AJF Dambovita lucrurile merg…. pe dos!

173
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments