AcasăStiriBataie generala la Ghinesti! ”L-au batut pana i-au rupt coastele. Am crezut...

Bataie generala la Ghinesti! ”L-au batut pana i-au rupt coastele. Am crezut ca il omoara acolo”

Saptamana si scandalul in fotbalul dambovitean! Aproape in ficare saptamana, bataia este la ordinea zilei pe terenurile din judet, terenurile de fotbal devenind adevarate ringuri de box. Ultimul mega-scandal s-a petrecut ieri, la Ghinesti, la meciul dintre Flacara si Sageata Braniste, meci programat in competitia KO, unde s-a iscat o bataie generala, un jucator de la gazde fiind calcat in pioare de mai multi jucatori ai oaspetilor.

”Totul s-a petrecut in minutul 75 al meciului. Pana in acel minut, nimic nu prevestea ce avea sa se intample. Din senin, un jucator de la Braniste l-a lovit violent pe un jucator al gazdelor. S-a iscat o bataie generala, in care s-au batut ambele echipe. S-au lovit cu pumnii, cu picioarele, parca era o batalie, nu un meci de fotbal. Jucatorii de la Ghinesti, mai firavi, au fost batuti zdravan de cei de la Braniste. Ca sa scape, jucatorii gazdelor au fugit in padure. Jucatorii oaspetilor i-au alergat si in padure, dar l-au prins pe un jucator al gazdelor. L-au batut trei insi, iar unul l-a lovit pana i-a rupt coastele. Am crezut ca il omoara acolo”, ne-a transmis un martor al evenimentelor.

Desi au fost prezenta la meci, fortele de politie au plecat la pauza, iar ambulanta a venit dupa 20 de minute de la scandal!

Intersant este ca fortele de politie au fost prezenta la meci, dar au plecat la pauza! In valtoarea evenimentelor, s-a sunat la 112, iar ambulanta a venit dupa circa 20 de minute, spre disperarea jucatorilor gazda, care asteptau ca jucatorul lovit cu bestialitate sa fie transportat la spital. Cazul va fi analizat probabil joia viitoare de catre Comisia de Competitii si Disciplina.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments