Acasă Stiri Avântul Produleşti se retrage din campionat

Avântul Produleşti se retrage din campionat

DSC_0383Divizionara D Săgeata Găeşti îşi va disputa meciurile din retur considerate pe teren propriu la Produleşti. Mutarea va duce la dispariţia echipei locale Avântul, care se va retrage din campionatul Ligii a V-a, Seria Sud, unde ocupă ultima poziţie, cu minus un punct.

„Săgeata Găeşti va juca din retur la Produleşti, iar noi vom pune la dispozitie baza sportivă şi mai mulţi fotbalişti locali. În acest moment avem un lot de 25 de jucători, insă după meciul de sâmbătă, cu Ghineşti, o să ne hotărâm pe cine vom opri. Vrem să facem o echipă puternică, care să se salveze de la retrogradare, iar pentru asta vom completa lotul cu câţiva jucători de valoare. Cum mai mulţi fotbali şti de la Avântul vor trece la Săgeata, vom retrage din campionat echipa din Onoare”, a transmis primarul de la Produleşti, George Georgescu.

„Nu ne-am hotărât cum se va numi echipa din vară”

Echipa comună de Liga a IV-a va juca până la vară sub titulatura de Săgeată Găeşti, după care îşi va schimba denumirea. Primarul Georgescu spune că nu s-a luat o decizie privind noul nume al echipei, însă este sigur că ea va purta numele de Produleşti.

„Din vară, Săgeata îşi va schimba denumirea şi este sigur că se va numi Produleşti. Noi am dori să ne păstrăm titulatura de Avântul, dacă ar fi posibil, însă am înţeles că nu se poate. Baremul de arbitraj din retur va fi plătit de cei de la Cătunu, pentru că nu am găsit posibilitatea legală să îl achităm de la Primăria Produleşti. Un lucru este cert: Săgeata va avea stabilitate financiară din vară şi nu vor mai fi probleme cu retrogradarea”.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments