AcasăStiriAndrei Evelyn, lovita la Valea Voievozilor! ”A lovit-o cu palma peste fata!”

Andrei Evelyn, lovita la Valea Voievozilor! ”A lovit-o cu palma peste fata!”

Violentele pe stadioane parca nu se mai opresc in fotbalul dambovitean. Ultimul incident la Promotie s-a petrecut duminica, la Valea Voievozilor, unde arbitra Evelyn Andreia fost lovita cu palma peste fata de un jucator al gazdelor.

”In prima repriza, arbitra de centru i-a dat un cartonas galben unui jucator de la Valea Voievozilor, care se luase la harta cu un jucator de la Udresti, jucatorul oaspetilor fiind si el avertizat. In repriza secunda, jucatorul de la Valea Voievozilor a protestat puternic la arbitra, iar aceasta i-a dat al doilea galben. Dupa ce a primit rosu, acesta a injurat-o si i-a dat cu palma peste fata. Au intrat mai multi suporteri pe teren sa il scoata de pe teren pe jucatorul gazdelor. Arbitra a aratat trei minute, iar dupa doua minute a iesit si jocul a continuat”, ne-a transmis un martor de la fata locului.

Ioan Ducu: ”Evelyn Andrei fost lovita la Valea Voievozilor!”

Incidentul de duminica de la Valea Voievozilor a fost confirmat si de presedintele interimar fara studii superioare, Ioan Ducu. ”Eu am asistat la meci ca simplu spectator. Eu nu ma bag peste comisia care judeca, dar ce pot sa va spun este faptul ca am vazut ca Evelyn Andrei a fost lovita de un jucator de la gazde. Arbitra si-a facut datoria si a scris totul in raport”, a transmis Ioan Ducu.

Vasile Nae a fost suspendat 16 etape de Comisia de Competitii si Disciplina

Incidentul a fost judecat ieri de Comisia de Disciplina a AJF Dambovita. Vasile Nae, jucatorul care a lvit-o pe Evelyn Andrey, a fost suspendat 16 etape de CCD, clubul din Valea Voievozilor fiind amendat cu o suma modica: 100 de lei.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments