AcasăStiriAndrei Delureanu sare la gatul lui Ioan Ducu: "Se razbuna pe mine...

Andrei Delureanu sare la gatul lui Ioan Ducu: „Se razbuna pe mine si nu imi da meci. Ma acuza ca dau informatii presei. Este un abuz ce face el”

Ioan Ducu, presedintele fara studii superioare, se razbuna pe arbitrii damboviteni. Acuzat ca „este prieten cu presa”, Andrei Delureanu, unul din cei mai vechi arbitri din judet, a fost „sarit” de la delegari, atat in wekeend, cat si in etapa intermediara de miercuri. Desi are testele fizice si teoretice promovate, spre deosebire de Ioan Ducu, care nu a dat nicio testare, presedintele arbitrilor damboviteni se razbuna pe Delureanu, nedelegandu-l la meciuri. Si nu este singurul caz, mai multi arbitri plangandu-se de Ioan Ducu, presedintele fara studii superioare, ca favorizeaza anumiti arbitri.

„Ioan Ducu se razbuna pe mine. M-a acuzat ca eu dau informatii presei si din aceasta cauza nu vrea sa ma mai dea la meciuri. M-au acuzat saptamana trecuta ca as fi dat eu o poza presei si duminica nu mi-a mai dat meci, plus in intermediara. Ioan Ducu mi-a motivat ca ‘m-a sarit diagrama’, aceasta fiind motivul pentru care nu m-a delegat. Eu nu vin pentru bani la meciuri. Eu sunt inginer si arbitrez din pasiune. Este un abuz ce face Ioan Ducu”, ne-a transmis Andrei Delureanu.

Consultand diagrama cu meciurile din wekeend, am constatat ca sunt mai multe meciuri cu doi arbitri, desi altii nu au meciuri. Ioan Ducu a scapat rau haturile din mana, acesta fiind in conflict cu mai multi „grei” din arbitrajul dambovitean.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments