AcasăStiriTomita Bobeica s-a retras din activitatea de jucator! Ultimele trofee sunt campionatul...

Tomita Bobeica s-a retras din activitatea de jucator! Ultimele trofee sunt campionatul si Cupa Romaniei cu Roberto Ziduri

Unul dintre jucatorii reprezentativi ai Ligii a 4-a si-a pus ghetele in cui. Si nu oricum, ci cu un titlu de campion al Ligii a 4-a si cu o Cupa  Romaniei, ambele fiind realizate din postura de jucator al echipei din Ziduri. Omul bun la toate la Roberto, Tomita Bobeica face tot ce se poate la Ziduri: este antrenor secund, jucator, posteaza informatii despre echipa si altele. Practic, face tot ce este nevoie! Si un lucru foarte important care trebuie spus: face totul gratis, din dragoste pentru fotbal! Cati ar face toate astea gratis?!

Ma leaga multe amintiri de Tomita, am crescut ca arbitru odata cu el. Practic, ne cunoastem de o viata. Imi aduc aminte de un meci la Fieni, el fiind jucator la Utchim Gaesti. Din ce imi amintesc, Fieni a invins cu 1-0, gol marcat pe partea mea, reusita fiind din…ofsseide! Desi a vazut ca a vazut ca golul a fost inscris in conditii neregulamentare, Tomita nu mi-a zis absolut nimic. Mi-a spus doar la final, intre 4 ochi, ca a fost inscris din offseide. ”Asa e la fotbal, Costinele. Cine nu munceste, nu greseste!” Altul m-ar fi facut albie de porci, pe buna dreptate! Cati ar fi facut ca el?!

Cariera lui Bobeica este empresionanata. A jucat la echipe importante din fotbalul dambovitean, practic cele mai bune echipe: Chindia Targoviste, Unirea Cobia, Alpan Șotânga, Petrolul Valea Mare, Electrosid Titu, Pas Pucioasa, Sportul Gemenea, Comerțul Viișoara, Utchim Gaesti si Roberto Ziduri, la ultima retragandu-se in cariera de jucator. A jucat 35 de ani de fotbal, dintre care 24 de ani la seniori, castigand 7 campionate la diferite niveluri.

”Mananca” fotbal pe paine, pracatic nu poate trai fara sportul rege. M-a invitat de mai multe etape la meciul de retragere. I-am onorat invitatia, fiind ”datori” cu un gol, cel de la Fieni, marcat in conditii neregulamnetare… Bobita, am fost onorat ca am participat la retragrea ta si iti dorim succes mai departe!

De sambata, fotbalul dambovitean este mai sarac. Un jucator reprezentativ si-a pus ghetele in cui. ”Tuturor va mulțumesc și vă apreciez!! Mulțumesc familiei Roberto Ziduri pentru meciul de retragere de astăzi și pentru eventul din acest an!!” a scris acesta pe Facebook. Tomita, ne intalnim la meciul de baraj cu Turnu Magurele. Atunci, bem o bere, eu din postura de jurnalist, iar tu din postura de…antrenor! Mult succes in cariera!

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments