AcasăStiriVeniri şi plecări la Chindia Târgovişte + ce amicale sunt perfectate până...

Veniri şi plecări la Chindia Târgovişte + ce amicale sunt perfectate până acum

Chindia Târgovişte s-a salvat cu mari emoţii de la retrogradare, după un baraj cu Concordia Chiajna, ilfovenii fiind răpuşi după executarea loviturilor de departajare. O primă schimbare majoră este plecarea lui Emil Sandoi, care nu şi-a mai prelungit contractul cu echipa de sub Turn, şi aducerea pe banca tehnică a lui Adi Mihalcea, fostul antrenor al Unirii Slobozia.

Târgoviştenii sunt încă în vacanţă, reunirea lotului urmând să se facă la baza proprie pe 13 iunie. Conducerea clubului a perfectat până acum câteva jocuri de pregătire, Chindia urmând să întâlnească pe Farul Constanța, CS Mioveni și Petrolul Ploiești. Este posibil să mai fie perfectate şi alte partide de pregătire până la începerea campionatului.

Târgoviştenii s-au despărţit deja de câţiva jucători, Pițian, Silla, Cantave, Iacob şi Roumbulaku plecând de la formația de sub Turn. Foarte posibil, Chindia îl va pierde şi pe Dulca, care este dorit tot de giuleşteni. O revenire de marca este cea a lui Neguț, Dan Petrescu preferând să nu îi prelungească contractul cu CFR Cluj. De asemenea, contractele lui Popadiuc, Pasaglia și Florea au fost reînnoite.

78
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments