AcasăStiriMinifotbal. Young Boys Targoviste s-a calificat la Turneul Final de la Oradea

Minifotbal. Young Boys Targoviste s-a calificat la Turneul Final de la Oradea

In wekeend, la Constanta, s-a disputat Campionatul Regional Sud-Est la minifotbal, unde au participat si trei echipe dambovitene: Young Boys, Mustang Forte și TIV All Star. Echipa lui Daniel Balasa, Young Boys Targoviste, a obtinut calificarea la Turneul Final. In cadrul Turneului s-au intrecut 20 de echipe, primele 5 clasate obtinand calificarea la Turneul Final de la Oradea (5-7 iulie).

Young Boys a fost repartizata in grupa A, obtinand urmatoarele rezultate: 3-1 cu Petrolul Ploiesti, 4-1 cu Squadra Viola Constanta, 7-3 cu Reggio Brasov și 2-3 cu Danco Pro Bucuresti. Clasament final grupa A: 1.Danco Pro 12p, 2.Young Boys 9p, 3.Squadra Viola 6p, 4.Reggio 3p, 5.Petrolul 0p.

Sferturi de finală
1.Old Boys Bucuresti – Trocadero Constanta 2-1
2.Young Boys Targoviste – Luxury Bucuresti 2-3
3.Chedra Tax Ploiesti – Danco Pro Bucuresti 1-3
4.Mustang Targoviste – Tazmannchaft Bucuresti 0-4

Semifinale
A.Old Boys Bucuresti – Danco Pro Bucuresti 5-0
B.Tazmannchaft Bucuresti – Luxury Bucuresti 0-2

Învinsele din sferturile de finala au jucat pentru locul 5, loc care asigura prezenta la turneul final de la Oradea:
I.Trocadero Constanta – Chedra Tax Ploiesti 1-3
II.Mustang Targoviste – Young Boys Targoviste 1-6

Finala a fost castigata de Luxury București 3-2 cu Chedra Tax Ploiești. S-au calificat la Turneul Final de la Oradea, Old Boys București, Luxury București, Danco Pro București, Tazmannchaft București si Young Boys Târgoviște. Echipa targovisteana a dat cel mai bun portar al turneului, Tika fiind considerat de catre organizatori cel mai bun portar al turneului.

”Am avut o grupa foarte grea, in care am reusit sa facem 9 pucte si sa ne batem la primul loc, care a fost castigat de Danco Pro București, echipa care ii are in componenta pe Marius Niculae, Catalin Munteanu, Marius Pena sau Florin Matache, jucatori care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Am facut un turneu bun, ne-am batut de la egal la egal cu echipa din Bucuresti. Jucatorii mei si-au dorit sa arate ca sunt o echipa de temut in minifotbalul romanesc, oamenii din minifotbal incepand sa vorbeasca la superlativ de Young Boys Targoviste. Un mare sprijin pentru echipa l-a dat Marius Mitu, care se vede ca este un om cu mare experienta in minifotbal. Tin sa le multumesc atat lui, cat si lui Ionel Pitaru, si nu in ultimul rand, jucatorilor, care au fost fenomenali. Mergem la Turneul Final sa dam tot ce avem mai bun!”, ne-a declarat Daniel Balasa, managerul echipei Young Boys Targoviste.

71
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments