AcasăLiga a 4-aVrei să devii observator AJF Dâmbovița? Astăzi și mâine sunt ultimele zile...

Vrei să devii observator AJF Dâmbovița? Astăzi și mâine sunt ultimele zile de inscriere!

Vremurile in care aveai ”pile” ca sa devii observator la AJF Dambovita se pare ca au apus. In trecut, cine avea ”intrare”, devenea observator oficial al Asociatei Judetene de Fotbal Dambovita. Odata cu venirea lui Ciprian Prisacaru in fruntea AJF, lucrurile au intrat in normalitate. Regulamentele au inceput sa fie puse la punct, afisate pe site-ul oficial, comisiile au fost validate de Comitetul Executiv, cuvantul de ordine fiind transparenta.

De cateva zile, pe site-ul Asociatiei a fost postat un anunt referitor la organizarea obținerii calității de observatori de joc și de arbitri, la concurs fiind scoase 10 locuri. Anuntul este unul cat se poate de interesant. Daca in trecut au fost observatori pentru arbitri si, pentru o scurta perioada, de joc, conducerea actuala a AJF Dambovita a unit cele doua titulaturi, observatorul fiind de joc si de arbitri.

La concurs se pot prezenta atat fost fosti fotbalisti, cat si fosti arbitri, conditiile de participare fiind afisate pe site-ul oficial. Dupa cum se poate observa titulatura de observator de arbitri a disparut, aparand una noua: observatori de joc și de arbitri. De asemenea, in anunt se specifica ca cei doresc sa intre in corpul de observatori trebuie sa obtina minim nota 7.

De remarcat daca ”vechea garda” a observatorilor formata din Gigi Iordache si Bebe Istrate se vor prezenta la testare, nota minima pentru a fi delegati fiind 7. Au apus vremurile in care ”daca te aveai bine cu cineva de la AJF” erai delegat la joc. Cu siguranta, nu le va fi usor, la precedenta testare, singura din ultimii 30 de ani, acestia au luate note….mici de tot! Acum, toti observatorii vor fi testati, asa cum este si normal dealtfel. Ca noutate, au fost facute doua ”divizii”, Lotul 1 si Lotul 2.

”Vor face parte din Lotul 1 persoanele care dețin deja calitatea de observator și care vor obține minim nota 8.50 la testul de verificare a cunoștințelor. Acestora li se vor adăuga observatorii divizionari, dar și persoanele care dețin de drept această calitate”, se specifica pe site-ul AJF Dambovita.

Practic, cei care se inscriu acum la concurs, vor face parte din Lotul 2, promovarea fiind posibila dupa o ”STAGIATURA” de trei ani!

Informatii suplimentare se pot obtine pe site-ul oficial al AJF Dambovita:

https://www.frf-ajf.ro/upload/db/files/2_%20Regulament%20Observatori%20AJF%20DB.pdf

208
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments