AcasăStiriVointa Budeasa-Roberto Ziduri, un meci cât o istorie. Baftă, Roberto, să vă...

Vointa Budeasa-Roberto Ziduri, un meci cât o istorie. Baftă, Roberto, să vă intoarceți victorioși!

Roberto Ziduri disputa astazi cel mai important meci din scurta sa istorie. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la Ramnicu Valcea, pe Vointa Budeasa, campioana Ligii a 4-a din Arges. In primele meciuri, ambele echipe au invins cu 4-0 pe Unirea Tricolor Dabuleni, astfel incat astazi se joaca cu titlul pe masa.

Roberto, fata in fata cu istoria. Ziduri poate promova in premiera in Liga a 3-a

Infiintata acum cativa ani de Dan Negriloaia, Roberto se afla la cel mai important meci din scurta sa istorie: promovarea in Liga a 3-a. Dupa ce a castigat in premiera titlul de campioana a Ligii a 4-a, Roberto vrea sa ajunga in premiera in esalonul al treilea al fotbalului romanesc. Chiar daca nu are experienta meciurilor cu miza, echipa din Ziduri are in componenta jucatori care au jucat in esaloanele superioare: Mirescu, Dicu, Curiman, Coman, Letu, Rusu.

Gusti Voinea, la cel mai important meci din cariera de antrenor

Starea de spirit a echipei este buna, toti jucatorii fiind conectati la importanta partidei. Lotul echipei a ajuns de ieri la Ramnicu Valcea, pentru a pregati cat mai bine partida. Antrenorul Gusti Voinea nu are probleme de lot din informatiile noastre, putand alinia cel mai bun unsprezece. Meciul de astazi este un examen si pentru Gusti Voinea, fostul jucator al Chindiei fiind la inceputul meseriei de antrenor. Foarte probabil, Roberto va incepe cu aceeasi echipa din  meciul cu Unirea Dabuleni.

Patroane, pregateste banii! Baietii sunt decisi sa faca un meci mare astazi!

Meciul fiind unul special pentru echipa, cel mai important de la infiintare, patronul Dan Negriloaia a pregatit si o prima speciala. Din informatiile noastre, patronul de la Ziduri a pregatit o prima totala de 50.000 lei, cam 500 de euro de jucator. Fotbalistii din Ziduri sunt decisi sa promoveze in Liga a 3-a, asa ca, patroane, pregateste banii! Hai, Roberto, sa va intoarceti victoriosi.

158
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments