AcasăStiriVinde Piersinari locul din Liga a 4-a? Trei echipe de Onoare sunt...

Vinde Piersinari locul din Liga a 4-a? Trei echipe de Onoare sunt intersate sa preia locul divizionarei D

La jumatatea lunii august va incepe o noua editie a Ligii a 4-a. Ultimul sezon din primul esalon dambovitean a fost unul cu probleme, doua echipe (Petrolul Targoviste si Coada Izvorului) renuntand la competitie.

Noul sezon ar putea sa inceapa fara una dintre echipele importante, Vointa Piersinari fiind aproape sa spuna pas competitiei. Echipa din Piersinari se pare ca va ramane fara sprijinul lui Valica Junghie, care si-ar retrage sprijinul financiar de la echipa. Cum autoritatile locale nu pot sa sustina  echipa in Liga a 4-a, Vointa ar ceda locul unei echipe din Onoare.

”Daca nea Valica isi retrage sprijinul de la echipa, Vointa nu va mai continua in Liga a 4-a. Primaria nu poate sa sustina echipa in primul esalon dambovitean. Cel mult va evolua in Onoare, cu localnici”, vorbesc sursele noastre.

Doritori sunt, ramane de vazut carei echipe ii va ceda locul conducerea clubului, asta daca oficialii de la Piersinar vor lua decizia de a retrage echipa din Liga a 4-a. Pomicola Raciu, Viitorul Razvad si Viitorul Caragiale ar fi echipele interesate sa preia locul echipei din Piersinari din Liga a 4-a.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments