Acasă Stiri Viitorul Targoviște invinge cu un scor de tenis pe Viitorul Șelaru!

Viitorul Targoviște invinge cu un scor de tenis pe Viitorul Șelaru!

1011104_575379432536671_96091204_nIn aceasta dimineata, Sala Sporturilor din Targoviste a gazduit un interesant meci de pregatire intre Viitorul Targoviste si Viitorul Șelaru. Lipsita de aportul mai multor titulari, Viitorul Targoviste a controlat de la un capat la altul disputa cu Viitorul Șelaru, impunandu-se in final cu 6-3.

Golurile au fost marcate de Preda, Săndulescu (2), Parghel (2) si Cernea, respectiv Iacob (2) şi Bâcă.  La echipa din Targoviște au evoluat nume cunoscute precum Sandulescu, D.Cernea, G.Preda sau M.Ciocmata.

Oaspetii, au lasat o frumoasa impresie, dar experienta jucatorilor targovisteni si-a spus cuvantul. Urmeaza meciul revanșa care se va disputa la Șelaru. La sfarsitul partidei, antrenorul Mugurel Ciocmata ne-a declarat:

” A fost un meci frumos in care am intalnit o echipa tanara si ambitioasa, care ne-a pus destule probleme. Experienta jucatorilor mei si-a spus cuvantul si Viitorul Targoviște a invins meritat astazi”

Viitorul Târgovişte: Covaşă, Bădescu – Ciocmată, Cernea, Parghel, Matei, Săndulescu, G. Preda. Antrenor: Mugurel Ciocmată. Absenți: Diţă, Zaharia, Albu, Pahonţu, Dogaru.
Viitorul Şelaru: Stănilă – Păun, M. Berbece, V. Berbece, Bâcă, Stănescu, Iacob, Ştefan, Iorga, Popescu, Ciobanu. Antrenor: Marian Toader.

- Advertisment -

Most Popular

Prima victorie pentru FC Pucioasa in campionat. Echipa lui Nicu Croitoru s-a impus la Clinceni 2

Dupa o serie de patru egaluri, FC Pucioasa a obtinut prima victorie in campionat. Echipa antrenata de Nicu Croitoru s-a impus in deplsarea de...

Chindia invinge clar la Botoșani! Vadim Rață a marcat după o cursa de 50 de metri!

Victorie foarte importanta obtinuta astazi de Chindia la Botosani. Elevii lui Emil Sandoi s-a impus cu 2-0, golurile targovistenilor fiind marcate de Vadim Rata...

Liga a 3-a. Flacara Moreni, punct prețios la Colonești. ”Lupii” sunt neinvinși in campionat

Flacara Moreni a obtinut un punct pretios in deplasarea de Colonesti, 0-0 cu Vedita. Dupa ce in etapa trecuta ”lupii” antrenati de Gabi Paraschiv...

Cupa Romaniei. FC Pucioasa intâlnește pe SR Municipal Braşov

Federatia Romana de Fotbal a tras la sorti meciurile din turul 3 al Cupei Romaniei. FC Pucioasa are de infruntat un adversar de calibru,...

Recent Comments