AcasăStiriViitorul Burduca, surpriza din Vest. "Vrem promovarea in Liga a 4-a"

Viitorul Burduca, surpriza din Vest. „Vrem promovarea in Liga a 4-a”

Seria Vest din Onoare este una foarte echilibrata, Flacara Valea Mare, Flacara Zavoiu, Viitorul Burduca, AS Corbii Mari si Spicul Jugureni luptandu-se pentru suprematie. Daca Valea Mare, Zavoiu, Corbii Mari si Jugureni au mai fost implicate in lupta pentru promovare, surpriza este Viitorul Burduca.

In sezoanele trecute, „Bordo” era o echipa care se multumea cu un loc caldut la mijlocul clasamentului. Acum, cei de la Burduca vor o promovare istorica in Liga a 4-a. „Vrem sa promovam in Liga a 4-a. Avem o echipa buna, care ne face sa credem in promovare. Am avut ghinion la Jugureni, altfel aveam maximum de puncte dupa 6 etape”, ne-a declarat un oficial de la Burduca.

Antrenor, un fost fotbalist de la FC Arges

Echipa din Burduca s-a intarit considerabil inainate de inceperea campionatului. Au fost transferati jucatori pe posturile deficitare, care au schimbat radical fata echipei. „Bordo” are 5 victorii si un egal pana acum, avand 15 puncte acumulate dupa 6 etape. Viitorul s-a intarit si pe banca tehnica, antrenor fiind numit Nelu Dobre, un fost fotbalist de la FC Arges.

Echipa isi disputa meciurile considerate pe teren propriu la Straosti, la terenul din Burduca lucrandu-se pentru schimbarea gazonului. „Ne pregatim sa facem pasul in primul esalon dambovitean. Avem un sponsor care ne ajuta financiar. Jucam meciurile considerate pe teren propriu la Straosti, pentru ca la terenul nostru se lucreaza. Speram ca din retur sa disputam meciurile acasa, la Burduca”, ne-a transmis o sursa din club.

Burduca va avea o concurenta dura la promovare, Flacara Valea Mare si AS Corbii Mari fiind prinicpalele contracandidate.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments