AcasăStiriVIDEO. Arbitra Ioana Mihalachioiu, bruscata de Ciprian Stancescu la Fieni!

VIDEO. Arbitra Ioana Mihalachioiu, bruscata de Ciprian Stancescu la Fieni!

Derbyul etapei a 3-a din Liga a 4-a s-a disputat la Fieni, unde CSM a intalnit pe Recolta Gura Sutii. Meciul a fost extrem de incins, Ioana Mihalachioiu fiind nevoita sa acorde doua cartonase rosii in tabara gazdelor. Arbitra din Targoviste a fost bruscata de Ciprian Stancescu in minutul 41 al jocului, nemultumit dupa ce a fost eliminat de arbitra de centru.

Echipa noastra de filmare a avut serios de furca cu mai multi spectatori de la Fieni, cameramanului de la fotbaljudetean.info fiindu-i adresate vorbe de duh de mai multe ori pe parcursul jocului. O buna parte din meci a fost filmat din cabina de transmisie a stadionului de la Fieni, unde nu erau conditii ”optime”, calitatea video avand de suferit o buna parte din meci, in special in minutul 41, cand Ioana Mihalaciuoiu a fost bruscata de Ciprian Stancecsu.

A surprins neplacut calitatea gazonului de la Fieni. Daca altadata era de departe cel mai bun din judet, acum gazonul nu mai arata la fel, avand destule portiuni de teren in care iarba era arsa. Comentariu: Costinel Neagu.

 

186
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments