Acasă Stiri Victorii importante pentru juniorii republicani de la Chindia.

Victorii importante pentru juniorii republicani de la Chindia.

art_150331_chindiaJuniorii republicani ai Chindiei au obţinut victorii importante în ultima etapă de sâmbătă, atât juniorii A antrenaţi de Costel Badea, cât şi juniorii B pregătiţi de Irinel Voicu obţinând succese importante în faţa Petrolului Ploieşti. Succesele juniorilor de la Chindia le oferă şanse mari de calificare la turneul semifinal. Juniorii A au învins cu 4-2, în timp ce juniorii B s-au impus cu 3-1.

Succes clar pentru echipa lui Badea

Victoria juniorilor A este foarte importantă, care se menţin pe locul secund în clasament, la numai două puncte de liderul CS Mioveni. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Vlad (2), Stoica şi Rosciugă. Costel Badea a folosit o formulă de echipă care i-a cuprins pe Bicher-Postelnicu, Negulescu, Ghenu, Lupu-Ghinea, Moruz, Neacşu, Stoica-Vlad, Nisipeanu, după pauză intrând Rosciugă, Cioacă, Stere şi Ciolan.

Antrenorul Costel Badea a fost mulţumit de victorie, calificarea la turneul semifinal fiind o performanţă în opinia antrenorului de la Chindia.

„Am obţinut o victorie foarte importantă sâmbătă cu Petrolul. Ocupăm locul doi în clasament, dar mai sunt etape de jucat. Băieţii s-au dăruit exemplar, obţinând o victorie frumoasă. Am ratat mult, dacă eram atenţi la finalizare, obţineam o victorie mai categorică. Păcat de vremea neprielnică, altfel ar fi fost mai mulţi spectatori în tribună. Duminică, ne aşteaptă un joc dificil la Câmpulung. Sper să ajungem la turneul semifinal, ar fi o performanţă să ne calificăm acolo”, ne-a declarat Costel Badea.

Victorie şi pentru juniorii B

Dacă juniorii A au învins Petrolul cu 4-2, juniorii B şi-au trecut şi ei o victorie în cont, învingând cu 3-1 echipa din Ploieşti. Succesul cu Petrolul o menţine pe Chindia pe primul loc al clasamentului, la o distanţă apreciabilă de învinsa sa. Cu victoria de sâmbătă, Chindia şi-a asigurat locul întâi în clasament, distanţându-se la 17 puncte de principala sa urmăritoare.

Dacă în prima repriză scorul a fost egal (0-0), Chindia a făcut o repriză secundă foarte bună, marcând de trei ori prin Neguţ, Vârtej şi Cobori. Antrenorul Irinel Voicu a folosit o formulă de echipă care i-a cuprins pe Aioani-Călin, Neaga, Gh.Ovidiu, Năstase-Virtej, G.Matei, V.Matei- Cobori, Neguţ, Oprescu, după pauză intrând Niţă, Creţu şi Pop.

- Advertisment -

Most Popular

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...

Chindia Târgoviște, dată afară de pe stadionul ”Ilie Oana”! Unde ar putea juca târgoviștenii in Liga 1

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a anunțat faptul că echipa Chindia Târgoviște nu va mai evolua pe stadionul „Ilie Oană”, scrie Gsp.ro. Administartorii de la...