AcasăStiriVasile Stroe a scapat de demitere. Boss-ul Tudor l-a scapat inca o...

Vasile Stroe a scapat de demitere. Boss-ul Tudor l-a scapat inca o data pe seful de la CCD

In luna ianuarie ar fi trebuit sa aibe loc o sedinta de Comitet Executiv, sedinta anuntata de boss-ul Tudor inca din noiembrie 2018. La ultima sedinta de Comitet din noiembrie, s-a discutat schimbarea lui Vasile Stroe, presedintele CCD. Emil Tudor a vrut sa traga de timp, propunand o sedinta in luna ianuarie, in care membrii Comitetului Executiv sa vina cu propuneri pentru sefia CCD. Scopul lui Tudor a fost insa altul: sa traga de timp, pentru ca stia ca nu va mai face nicio sedinta de Comitet in luna ianuarie. In acest fel, ii potolea si pe membrii Comitetului Executiv, dar ii scapa si pielea lui Vasile Stroe. Diabolic, nu?

De ce mai este Comitet Executiv daca se face o singura sedinta pe an?

Viclean, Emilut Tudor isi pastreaza in functiile cheie oamenii apropiati, de Vasile Stroe legandu-l o prietenie de peste 30 de ani. La sedinta din noiembrie 2018, unul dintre contestarii lui Vasile Stroe a fost vicepresedintele Florin Tuiu, care a solicitat ca Vasile Stroe sa fie schimbat din functie. Tudorica nu a fost de acord cu propunerea, dar ca sa traga de timp, a propus o sedinta in luna ianuarie. Luna ianuarie a trecut, a trecut si februarie, iar Stroe a ramas bine mersi in functie.

Sezonul a inceput, iar astazi, de la ora 16.00, ar trebui sa aiba loc prima sedinta a CCD, prezidata tot de Vasile Stroe. De ce ar mai face nea Emilut alt Comitet daca are sef la CCD? Oricum, sedintele de Comitet Executiv se tin o data pe an. Si atunci, cand are Tudor are interes. Ca sa va faceti o idee cat respecta Tudor regulamentele, anul trecut, in iunie, nu a facut sedinta de Comitet Executiv pentru a valida clasamentele finale. Mai e ceva de comentat? Pentru cei care nu au vazut, redam declaratia lui Florin Tuiu, acordata in noiembrie 2018.

VIDEO. Soc la AJF Dambovita! Vasile Stroe va fi inlocuit de la Comisia de Competitii si Disciplina! Interviu cu Florin Tuiu

Publicată de Costinel Neagu pe Miercuri, 14 noiembrie 2018

 

91
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments