AcasăLiga a 4-aUrban Titu are viitor la juniori. ACS este campioana juniorilor A1

Urban Titu are viitor la juniori. ACS este campioana juniorilor A1

Pana acum cativa ani, Urban Titu era sau prezenta constantă în esalonul al treilea la fotbalului romanesc. În urmă cu 3 ani gruparea de pe „Orasenesc” s-a retras din Liga a 3-a, luand-o de jos, de la Onoare. A promovat în Liga a 4-a în acest an și nu se descurcă deloc rau. Nu s-a aflat în lupta pentru promovare, dar evolutia în esalonul de elita al fotbalului dambovitean a fost o decenta. Mult mai bine s-a comportat echipa de juniori A1 a clubului, terminand turul Ligii a 4-a în postura de lider, cu 49 de puncte, sase peste Cetatea Târgoviște, o alta nou promovată. Cum campionatul la juniori A1 nu se va mai relua, Urban va fi declarata campioana.

Titu are viitor la juniori. Cativa componenti ai echipei pot face pasul catre echipa mare

Promovați în acest sezon în Liga a 4-a, gruparea din Titu a fost revelatia campionatului. A batut tot ce a prins, doar echipa din Fieni a scapat cu un egal (3-3). Pustii antrenati de Vasile „Badita” Ghioaca au avut o aparare strasnica, cea mai bună din campionat, cu doar 18 goluri primite. Nici atacul nu se descurcă rau, atacantii lui ACS marcand 76 de goluri. De altfel, echipa din Titu a inregistrat cea mai categorica victori din camionat, Gaz Metan Finta fiind zdrobita cu 17-0. Cativa componenti ai echipei de juniori pot face pasul oricand catre echipa mare.

Conditii bune de pregatire. Juniorii lui ”Badita” s-au pregatit centralizat la Govora

Echipa are conditii de pregatire foarte bune, conducerea clubului, prin presedintele Vasile Constantin (Grecu) aigurand conditii optime de pregatire. In iarna, echipa a fost intr-un cantonament centralizat la Govora, putine echipe de seniori din Liga a 4-a permitandu-si sa se duca intr-un cantonament centralizat. ”Nu ma asteptam sa avem o comportare asa de buna in campionat, avand in vedere ca suntem promovati in acest an. Copiii au muncit foarte mult sa ajunga pe primul loc si roadele s-au vazut la sfasitul turului. Sun multumit de prestatia fiecarui jucator din lot si tin sa multumesc parintilor si presedintelelui Vasile Constantin (Grecu) pentru sustinerea acordata”, ne-a transmis antrenorul Vasile „Badita” Ghioaca.

Lotul de jucatori

Sarbu Stefan, Enache David, Balan Andrei, Iancu Razvan, Alexandru Florin, Kivu Andrei, Badea Catalin, Deftu Marius, Dumitru Adrian, Tanase Andrei, Sarateanu Andrei, Turchina Mihai, Zaharia Silviu, Burcea Radut, Vleja Robert, Stan Marian, Miu Iulian, Boiangiu Valentin, Radu Antonio, Musat Vladut, Anton Alexandru, Draganescu Mihai.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments