Acasă Stiri Unirea Ungureni - AS Doiceşti, derby de Liga a IV-a

Unirea Ungureni – AS Doiceşti, derby de Liga a IV-a

DSC_0383Cel mai interesant meci din etapa de week-end de la Onoare se va disputa la Ungureni, unde gazdele de la Unirea vor întâlni pe AS Doiceşti. Meciul este un adevărat derby al Seriei Nord, învingătoarea urmând să promoveze practic în Liga a IV-a. Situaţia în clasament înaintea etapei de duminică este următoarea: Ungureni are 68 de puncte, iar Doiceşti 66 de puncte.

Dacă Unirea are şi varianta egalului, situaţie care o menţine în frunte, echipa din de lângă Termocentrală este obligată să câştige, pentru a trece pe primul loc. În tur, Ungureni s-a impus cu 2-1 la Doiceşti. Ambele tabere sunt optimiste înaintea meciului, fiecare parte declarând că merge la victorie.

„Vrem victoria, dar ar fi bun şi un egal”

Ciprian Honciu, antrenorul gazdelor, spune că Ungureni ţinteşte victoria, dar recunoaşte că ar fi bun şi un rezultat de egalitate.

„Abordăm meciul la victorie, aşa cum abordăm fiecare meci pe care îl jucăm. Pe noi ne-ar avantaja şi un rezultat de egalitate, dar vrem victoria. Avem o singură indisponibilitate, Pîrvu, care este accidentat. Contăm foarte mult pe sprijinul suporterilor noştri, care vor veni în număr foarte mare la meci. Am mărit capacitatea tribunelor cu 150 de locuri, putând să primească acum 700 de spectatori”, a declarat Ciprian Honciu.

„Mergem să câştigăm la Ungureni”

De partea cealaltă, Ciprian Stăncescu, antrenorul echipei din Doiceşti, spune că merge să câştige la Ungureni, o victorie propulsând echipa sa pe primul loc al clasamentului.

„Mergem să câştigăm la Ungureni. Dacă gazdele au şi varianta egalului, noi avem doar varianta victoriei, ca să trecem în frunte. Avem tot lotul valid şi putem alinia cea mai bună formulă de echipă. Băieţii şi-au primit o parte din bani, urmând ca în perioada următoare să primească şi restul. Vrem să ne trecem cont trei puncte, care ne-ar duce în frunte”, a transmis şi Ciprian Stăncescu.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...